Beter worden in materiaalverhuur voor evenementen
Internetmannentechnologyzakelijk

Beter worden in materiaalverhuur voor evenementen

1.31Kviews

Wil je bijdragen aan een concert, festival, bruiloft of aan conferenties, zonder al te veel stress? Vereenvoudig je werk als het gaat om verhuur van materialen voor evenementen. Stress komt namelijk door slechte communicatie, een minder goede planning en dat komt weer doordat er te weinig overzicht is van alles dat gaande is. Een evenement is altijd spannend. Maak het jezelf dus gemakkelijker met verhuursoftware, waar je overzicht hebt doordat alles onder één dak te vinden is. Rentman biedt verhuursoftware aan voor grote en kleine verhuurbedrijven in de AV- en evenementenbranche. Organiseer, plan en communiceer gemakkelijker met de juiste verhuursoftware. Wat het precies inhoudt, wordt hieronder uitgelegd.

Effectiviteit verhogen met verhuursoftware

Het plannen en organiseren van materiaalverhuur, daar komt veel bij kijken: contact met leveranciers, contact met klanten en uiteraard personeel onderling. Maar ook transport speelt een grote rol, net als het orderproces, offertes en facturen. Wil je alle processen in beeld hebben voor de juiste mensen? De mensen in jouw bedrijf alleen de informatie geven waar ze wat aan hebben, zal een hoop energie en tijd besparen. Al deze punten vind je onder één dak met verhuursoftware van Rentman. Rentman houdt rekening met wat er allemaal gaande is in de praktijk en hoe een softwareprogramma het werk makkelijker maakt.

Effectiviteit verhogen met verhuursoftware

Voordelen verhuursoftware voor jouw bedrijf

Meer offertes binnenhalen, meer orders, je diensten verbeteren én het proces gemakkelijker laten verlopen, dat wil toch ieder verhuurbedrijf? Naast het feit dat de verhuursoftware van Rentman zorgt voor een hogere effectiviteit, zijn er nog meer voordelen. Kom er achter welke voordelen Rentman heeft via hun gratis demo. Verhuursoftware moet goed aansluiten aan de doelen van jouw bedrijf, vandaar dat er verschillende producten zijn voor verschillende onderdelen in het proces. De producten van de verhuursoftware zijn gebaseerd op beheer van materialen, de planning, communicatie en track.

Meer info over verhuursoftware

Verhuursoftware van Rentman helpt verhuurbedrijven van ieder formaat efficiënter te organiseren, plannen en communiceren. Heb je interesse in verhuursoftware van Rentman? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf. We helpen je graag verder!