De beste hulpmiddelen voor klussers
wonenzakelijk

De beste hulpmiddelen voor klussers

1.28Kviews

Je hebt de beste materialen en topkwaliteit gereedschap in huis. Maar heb je ook de juiste hulpmiddelen die jouw klus tot een succes maken? Met deze handige weetjes ben je zo klaar met je volgende project. Bovendien wordt klussen nog leuker als je beschikt over goede hulpmiddelen. Die maken je leven een stuk gemakkelijker.

Smeren, smeren, smeren

Iedereen die weleens werkt met machines, fietsen of auto’s weet dat de boel pas gesmeerd loopt als je de juiste olie gebruikt. Wil je je auto- of motorolie aanvullen? Of je compressor onderhouden? Dan kies je voor motorolie kopen bij Olieonline.nl, voor smeermiddelen kopen bij Olieonline.nl of hydrauliek olie kopen bij olieonline.nl. Met deze handige olie laat je alles weer soepel lopen. Vooral het gebruik van motorolie is echt aan te raden. Als het oliepeil te laag is loop je de kans dat je motor droog kookt en uiteindelijk kapotgaat. Dat voorkom je op een simpele manier: door je oliepeil regelmatig te controleren en de motorolie bij te vullen. Door motorolie in de achterbak van je auto te bewaren kun je de olie altijd bijvullen als dat nodig is.

De hoogte in

Je wilt je klus snel af hebben en genieten van het eindresultaat. Maar veiligheid is ook belangrijk. Dat geldt in het bijzonder bij klussen waarbij je de hoogte in gaat. Kozijnen op de eerste verdieping schilderen? Of gewoon een lampje vervangen in de hal? Daarvoor heb je een goede trap nodig. Investeer daarom in een degelijke ladder als je veel in en om het huis klust. Een trapje voor binnen is toereikend als je alleen binnen schildert. Ga je ook buiten aan de slag, om bijvoorbeeld de dakgoten schoon te maken? Dan is een goede, veilige ladder onontbeerlijk.

Machines voor zwaar werk

We hebben natuurlijk niet allemaal een shovel of drilboor in huis. Toch zijn dit soort machines af en toe onmisbaar bij grote klussen. Denk bijvoorbeeld aan het graven van een vijver of het verwijderen van tegels in je badkamer. Huren is de oplossing bij dit soort apparaten. Veel bouwmarkten bieden dit soort machines aan tegen een schappelijk uurtarief. Zo kun je toch een zware klus uitvoeren met goed gereedschap, zonder dat je daar veel geld aan kwijt bent. Heb je thuis een compressor staan die je wilt gebruiken? Die houd je in goede conditie met compressorolie van www.olieonline.nl. Voor al het gereedschap dat je thuis hebt geldt: goed onderhoud zorgt ervoor dat je machines langer meegaan.