Hoe pimp je je vrachtwagen?
Auto

Hoe pimp je je vrachtwagen?

316views

Is je vrachtwagen je way of life? Tijdens een lange rit is het super vervelend om ongemakkelijk achter het stuur te zitten. Je wil lekker sjezen! Daarom zijn we bij Mannenaanrader speciaal voor jou in de wereld van vrachtwagens gedoken. Hoe pimp je je truck zodat je met plezier door Europa kunt trekken?

De vibe van thuis

Wat maakt jouw huis je thuis? Is het je keuken, je slaapkamer of je WC? Natuurlijk niet! De reden dat je huis jouw huis is, is je persoonlijke touch. Je decoraties zoals foto’s, posters en de kleuren van je meubels en kussens en ga zo maar door. Dus wil jij van je truck je home away from home maken, dan is de manier waarop je jouw cabine aankleedt ontzettend belangrijk. Gelukkig heb je tegenwoordig eindeloos veel opties. Van vrachtwagengordijnen en kussens tot voorraambanden, koffiezetapparaten en geurhangers, voor echte truck lovers wordt er van alles gemaakt. Combineer de juiste gordijnen met luxe raambanden en zorg voor je persoonlijke touch met een foto van je meisje of vent. Voilà! Nu is je cabine net zo dik als je woonkamer thuis.

Hoe style je je truck?

Natuurlijk is niet alleen de binnenkant, maar ook de buitenkant van je cabine belangrijk. Zo zorgt de juiste zonneklep voor de bescherming van je ogen en laat je met stickers precies zien waar je voor staat. Ook voor de veiligheid heb je opties: niet iedere weggebruiker verwacht na een lange werkdag zo’n grote truck tegen te komen en in het donker kan die best uit het niets opdoemen, dus zorgt vrachtwagenverlichting – zoals LED-strips en zwaailampen – ervoor dat je zo veilig mogelijk aan het verkeer deelneemt.

On the road

Zie jij je vrachtwagen puur als je baan of is the road echt je passie? Naast dat je op de snelweg wil shinen, ga jij net als veel andere chauffeurs misschien wel ieder jaar naar een truck show. Daar wil je lekker kunnen pronken. Je weet nu hoe je je truck kunt pimpen en bent er waarschijnlijk helemaal klaar voor om hiermee te beginnen, maar hoe kom je aan de juiste gadgets? Bij Mannenaanrader gingen we op onderzoek uit en vonden we Truckjunkie.nl. Bij deze shop vind je alles wat je nodig hebt om je vrachtwagen helemaal iconic te maken. Dus wil jij met stijl de weg op? Bezoek dan de webshop van Truckjunkie.