De sfeermaker in de ruimte
vrouwenwonen

De sfeermaker in de ruimte

700views

U kent het vast wel: u bent net verhuisd naar een nieuw huis of een nieuw kantoorpand en u heeft het gevoel dat er iets mist. Hoezeer u ook uw best doet om sfeer te creëren, het blijft leeg voelen. Een mooie kleur op de muur, wat nieuwe kussens voor op de bank en een aantal leuke kaarsjes op tafel geven niet het sfeervolle effect waar u op had gehoopt. Misschien is een kijkje nemen tussen de kamerplanten dan precies wat u nodig heeft! Kamerplanten zijn er in allerlei maten. Zo kunt u elke lege plek in de ruimte opvullen met een kamerplant.

 

Een kamerplant als eyecatcher

Grote kamerplanten kunnen goed dienen als eyecatcher van de ruimte. Een mooie grote bananenplant valt bijvoorbeeld meteen op. Welke plant u ook in huis neemt, het is natuurlijk van belang dat de kamerplanten goed verzorgd worden. Een slecht verzorgde plant valt waarschijnlijk wel meteen op, maar brengt niet de sfeer in de ruimte die u graag wilt hebben.

 

Het verzorgen van je kamerplant

Er komt het een en ander kijken bij het kiezen van een kamerplant. Wanneer u groene vingers heeft, kunt u prima kiezen voor een kamerplant die veel verzorging nodig heeft. Heeft u moeite met het verzorgen van planten en is het bij u niet vanzelfsprekend dat planten in leven blijven? Dan kunt u  misschien beter kiezen voor een vetplant of een andere plant die makkelijk te verzorgen is. Toch hoeft u de hoop niet meteen op te geven wanneer u niet zo goed bent in het verzorgen van planten. Er zijn allerlei hulpmiddelen die het iets gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan de zelf watergevende bloempot die precies genoeg water geeft aan de plant. Het enige wat u hierbij hoeft te doen is het reservoir aanvullen. Daarnaast is elke kamerplant voorzien van een verzorgingskaart waarop precies te zien is welke verzorging de plant nodig heeft.

 

Kamerplanten bij Fleurdirect.nl

Bekijk het aanbod aan kamerplanten gemakkelijk op de website van Fleurdirect.nl. Hier kunt u de verschillende kamerplanten met elkaar vergelijken en kiest u de kamerplant die het beste bij u past. U kunt op de website zelfs zien welke verzorging de kamerplant nodig heeft!

U bestelt uw kamerplant eenvoudig online en ontvangt de plant binnen 1 tot 2 werkdagen op het door u gekozen afleveradres. Voor eventuele vragen is Fleurdirect.nl elke dag bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur.