Maak de blits met een stijlvolle AB-tracksuit
AlgemeenfashionMode

Maak de blits met een stijlvolle AB-tracksuit

1.49Kviews

Als er een sportief kledingstuk is waar we niet omheen kunnen, is het wel het trainingspak. Tot een aantal jaren geleden, was dit pak echter voorbehouden aan sporters en mensen die hun vrije tijd graag op de camping spenderen. Niet verwonderlijk, aangezien een trainingspak voorheen niet per definitie een mooie pasvorm had, met name functioneel was en dus niet het toonbeeld was van stijl. Omdat het fenomeen in de afgelopen jaren een heuse gedaanteverwisseling heeft ondergaan, is daar voorgoed verandering in gekomen. Wereldberoemde kledingmerken hebben het trainingspak getransformeerd tot een trendy item, dat ook bekend staat onder de naam tracksuit. Dit is het type trainingspak dat in de voetbalwereld veel wordt gedragen.

In Nederland heeft het streetwear-fashion-label AB Lifestyle de tracksuits op de kaart gezet. Een absolute musthave als jij dit seizoen helemaal de blits wilt maken, binnen én buiten de sportclub.

Statement tracksuit

Omdat tracksuits je op het sportveld optimaal comfort bieden, til je jouw sportprestaties hiermee naar het allerhoogste niveau. Je stelt jouw statement heren-tracksuit samen door een mooie AB pull-over-track-sweater of hooded-track-jacket te matchen met een hippe slim-fit track pants. Dat alle items zich goed laten combineren, is trouwens ook een absolute meerwaarde van het jonge merk. De kledingstukken zijn te herkennen aan de modieuze en tegelijkertijd tijdloze kleuren, en in het oog springende details zoals embroidery logo’s en gun-metal ritsen en hangers. De eigentijdse versie van het beroemde trainingspak leent zich uitermate goed om op iedere casual gelegenheid te dragen. Daarnaast draag je met een iconische tracksuit voor heren van The Star Lifestyle Brand een actieve levensstijl uit.

 Fijn om te weten, is dat een AB-tracksuit de mooie uitstraling lang behoudt. De ontwerpers van AB Lifestyle werken alleen met hoogwaardige materialen. Als je de aanwijzingen op het wasetiket goed checkt, gaat je tracksuit dus lang mee. Ook de frisse kleuren en de slimfit-pasvorm blijven prima behouden. De stoffen van de pull-over-track-sweaters, hooded-track-jackets en trackpants, zijn aan de binnenzijde iets opgeruwd en voelen daarom zacht aan.

Veelzijdige collecties

Ben je enthousiast en ben je benieuwd naar het verhaal achter AB Lifestyle? Dan kunnen we ons bij Mannenaanrader levendig voorstellen. Het label werd in 2015 opgericht als high-end pettenlijn met voetballer Alexander Büttner als boegbeeld. Als snel waren de luxe caps zo immens populair, dat de naam AB Caps werd omgedoopt tot AB Lifestyle. Oprichters Nicky Beije en Denny Büttner werken tegenwoordig samen met een internationaal team van entrepreneurs, entertainers uit de muziekindustrie en modegoeroes. Ook dit seizoen kun je je van top tot teen kleden met onder meer: sneakers, jeans, t-shirts, sweaters en hoodies. In de fall/winter collectie vind je tal van mooie nieuwe items, waarbij onder andere de stoere bodywarmers opvallen. Shop jouw nieuwe outfit in een lifestyle winkel van AB op het zonnige eiland Malta, in het bruisende stadshart van Doetinchem of surf naar de eigentijdse webshop.