Welke auto leasen en waarom
Autocar tech

Welke auto leasen en waarom?

950views

In de collectie van www.autolease.nl/auto-leasen vind je veel verschillende auto’s die je kan leasen. Van een grote gezinsauto tot een kleine city car. Het is allemaal mogelijk en brengt je van A naar B. 

Gezinsauto

Ben je op zoek naar een echte familieauto die je kan leasen? Dan ben je bij autolease.nl aan het juiste adres! Een typische gezinsauto is bijvoorbeeld de Opel Safira. Een auto die voldoende plek en comfort biedt voor het hele gezin. Er kunnen maar liefst 7 personen mee in deze auto. En ben je met minder? Dan haal je de stoelen eruit en heb je extra veel ruimte in de kofferbak. Ideaal voor op vakantie! Een andere handige gezinsauto is de BMW X3. Een fijne automaat voor maar liefst 5 personen. De kofferbak biedt voldoende ruimte voor koffers, boodschappen en andere spullen voor het hele gezin. Zijn de kinderen wat groter? Dan hebben ze achterin nog steeds voldoende beenruimte. Wel zo fijn als je op vakantie gaat en lang in de auto moet zitten. 

City car; parkeren ging nog nooit zo makkelijk!

De naam zegt het eigenlijk al; een auto voor in de stad. In de stad heb je vaak last van kleine en smalle straatjes waar je moeilijk kan parkeren. Met een grote auto doe je jezelf dan ook echt geen plezier. Bovendien ben je tijdens het autorijden makkelijke wendbaar tussen smalle straatjes, paaltjes langs de weg of kleine parkeerplekken. Een ideale auto voor in de stad is bijvoorbeeld de Citroën C1. Je. Een prachtig klein autootje met 5 deuren. Toch wel zo makkelijk! Maar ook de Toyota Aygo biedt alles wat jij nodig hebt. 

Zakelijk leasen? 

Een mooie en nette auto straalt ook een stukje professionaliteit uit. Bij autoleas.nl vind je verschillende modellen die je zakelijk kan leasen. Neem bijvoorbeeld een BMW 7-serie. Deze auto is in verschillende luxe-uitvoeringen leverbaar en straalt klasse uit. Ligt dit toch wat boven je budget? Kies van voor een SEAT Leon. Deze ruime auto komt veel voor in Nederland en is een leuke vlotte auto voor op de weg. Zakelijk gezien is het een relatief goedkope auto die makkelijk te rijden is voor veel kilometers op de weg. 

Benieuwd naar de verschillende opties om te leasen? Klik dan op leasen voor meer informatie.