coole outfit dochter
fashionMode

Je kroost in een coole outfit!

1.69Kviews

Kinderkleding kan je tegenwoordig overal kopen. Er zijn talloze merken die zich verdiept hebben in de wereld van deze snelgroeiende koters. Name it is daar een goed voorbeeld van. Zij bezitten een toffe en moderne collectie die gevuld is met truien met toffe printjes van bananen, leuke teksten op t-shirts zoals ‘Let’s go bananas’ en schattige rokjes met mooie kleuren voor je dochter.

Budget

Om geld te besparen kan je natuurlijk het beste kleding kopen die in de uitverkoop is. Koop dan meerdere maten, zodat je het jaar daarna al kleding in huis hebt waar je kind in past. Dit scheelt een hoop tijd en energie. Investeren in kleding die van een goede kwaliteit bezit is zeker van belang! Je hoeft er niet bang voor te zijn dat de kleding scheuren krijgt of knoopjes verliest en daarnaast kan je kleding gemakkelijk doorgeven aan een jonger broertje of zusje.

Eigen keuze maken

Door zakgeld kan je je zoon of dochter aansporen om zelfstandig kleding te kopen. Zorg er wel voor dat de kledingkeuze realistisch is, anders loopt je kind straks in de winter rond met een zomerjas. Dat zou zonde zijn, want dat kost geld en moeite. Communiceer op een duidelijke en heldere manier, waardoor er geen gedoe ontstaat. Als je kleintje aangeeft veel moeite te hebben met een keuze maken, dan help je gewoon een beetje. Je kan bijvoorbeeld vijf voorbeelden geven, waarvan je kind de uiteindelijke keuze maakt. Dit verhoogt het zelfvertrouwen en creëert een verantwoordelijkheidsgevoel.