biertijd
entertainmentInternetmannen

Tijd voor wat afleiding? Bezoek biertijd!

11.8Kviews
Je zit weer eens met duimen te draaien op kantoor. Al het leuke werk is gedaan, alleen de saaie klusjes zijn nog over. Je surft wat op het web, op zoek naar afleiding. Er zijn zoveel filmpjes die je kunt kijken, maar hoe weet je wat de leukste video’s zijn? En hoe zorg je dat je straks in de lunchpauze een grappig verhaal hebt om aan je collega’s te vertellen? Waar vind je een grappige cartoon om vanavond aan je vrienden te laten zien in de kroeg? Op biertijd vind je het laatste nieuws, leuke babes en grappen waar je van over de grond rolt.

Coole video’s en nieuwsberichten

Op de website vind je bijna elke dag wel nieuwe video’s en berichten over coole happenings en gave trucs. Elke week wordt er in de rubriek ‘People are Awesome’ een lijst gepost met mensen die bizarre dingen kunnen doen. Ook volgt er elke week een update met de tofste filmpjes die in die week op het wereldwijde web gepost zijn. En natuurlijk komen er ook coole gadgets voorbij. Via deze webpagina blijf je dus op de hoogte van de nieuwste gave gebeurtenissen.

Humoristische grappen

Ook voor je dagelijkse dosis humor zit je op de website op de goede plek. Falende inbrekers, epische pranks en lipleessessies die misgaan, je vindt het allemaal op biertijd. Daarnaast maakt de website elke maand een overzicht met de grappigste nieuwsbloopers. Ideaal wanneer je met vrienden in de kroeg een grap wil delen. Of wanneer je zelf behoefte hebt aan een lekkere dosis humor.

Lekkere babes

Heb je zin om even naar een mooie vrouw te kijken? Op de website wordt elke week een reeks foto’s gepost van een lekkere babe in uitdagende posities. Elke week kun je genieten van een andere babe. Opwindende brunettes, sexy blondines, roodharige schoonheden; er is voor ieder wat wils. Ze hebben allemaal mooie rondingen, een stoute blik en geven zichzelf helemaal bloot.Lekkere babes biertijd

Funny cartoons

Eventjes wat afleiding nodig van je saaie klusjeslijst die nog lang niet af is? Kijk een van de vele funny cartoons die op de website worden gepost. Over het daten van een heks, datende katten, bungeejumpende vrienden of buitenaardse avonturen. De cartoons zijn kort, maar laten je gieren van het lachen. Kun je daarna weer verder met die saaie klusjes. Of je kijkt gewoon nog een paar funny cartoons.

Autonieuwtjes

Ook voor race- en autofanaten biedt biertijd een ideale mix aan van humor en interessante nieuwtjes. Wekelijks wordt er geschreven over de grappigste mislukkingen op racegebied. Ook posten ze elke week een verhaal over een bijzondere auto en zijn eigenaar. Verder komen er coole motorstunts voorbij en laten ze zien hoe klassieke auto’s prachtig worden hersteld door Arthur Tussik.

Hilarische missers

Wegpiraten zijn van alle tijden, maar soms worden de lolligste fouten op video vastgelegd. Compilaties op de website laten lachwekkende scenario’s zien, waarbij je je afvraagt hoe die mensen ooit hun rijbewijs hebben gehaald. Ook is er elke week een video te vinden van de leukste missers. Mensen die van bootjes afvallen, spierkrachttraining die verkeerd afloopt, skiërs die op hun bek gaan, huisdieren die gekke dingen uitvreten of huwelijksaanzoeken die verkeerd aflopen. Het wordt allemaal vastgelegd op video en is terug te vinden in de wekelijkse ‘Fails of the week’.

Gave films

Houd je van gave actiefilms, science fiction of spannende thrillers? De website post de trailers van de leukste mannenfilms, zodat je weet wanneer je weer eens naar de bioscoop kan met je vrienden. Dan heb je gelijk een goed excuus voor een mannenavond, zonder je vriendin.

Reacties posten

Op de website kun je onder elke post of video een reactie achterlaten. Wel stelt de redactie het op prijs als je geen asociale of onrespectvolle reacties schrijft. Ook illegale zaken delen is niet toegestaan. Als je denk dat je een leuke link of video gevonden hebt, kun je die naar de redactie van de website opsturen. Die beoordeelt dan of je link op de website wordt geplaatst met een bijpassend bericht. Heb je zelf iets leuks of grappigs in elkaar geknutseld? Laat het ook dan even aan de redactie weten. Ze kunnen dan bekijken of je creatie bij de andere content op de website past.

Nieuwsgierig geworden?

Even behoefte aan wat luchtigs, grappigs of een van de andere hierboven beschreven afleidingen? Er is voor ieder wat wils te vinden op deze mannenwebsite. Je kunt de website van biertijd op elk gewenst moment bezoeken. Ze hebben ook een Facebookpagina waar ze regelmatig hun nieuwste posts op plaatsen.