De 5 quilty pleasures van mannen
entertainmentgamesmannen

De 5 quilty pleasures van mannen

897views

Elke man heeft zo zijn eigen dingen om leuk te vinden net als jij, maar waar je misschien niet altijd vooruit durft te komen. Denk maar aan een muzieksmaak waar je vrienden eerder afschuw van hebben dan het mooi vinden. Of misschien ben jij wel die man die wegzwijmelt bij een romantische film, maar het daar echt nooit over hebt met je vrienden. Zo zijn er allerlei quilty pleasures voor mannen, zoals onder meer extreem fanatiek zijn met tafelvoetbal.

1. Tafelvoetbal om even helemaal los te gaan

Tafelvoetbal is een fantastisch leuk spel en voetbalfanaten mogen graag een potje spelen. Het is ook niet voor niets dat er tegenwoordig in moderne kantoren vaak tafelvoetbal beschikbaar is. Dat geldt overigens eveneens voor tafeltennis en andere sportspellen waarin mannen zich lekker kunnen uitleveren.

2. Gezichtscrème van je vriendin gebruiken

Een van de quilty pleasures voor mannen is het gebruiken van gezichtscrème. Je gaat dan misschien zelf niet naar de winkel om gezichtscrème te kopen, maar het potje van je vriendin is wel heel snel leeg. IJdelheid speelt daarbij natuurlijk een rol, waarbij je misschien dus net ook wat te ijdel bent om het er met je vrienden over te hebben.

3. Liefdesprogramma’s kijken

Er zijn maar weinig mannen die ervoor uitkomen het echt leuk te vinden om naar het zoveelste liefdesprogramma op televisie te kijken. Toch zal het je verbazen hoeveel mannen het doen en stiekem toch ook wel leuk vinden om alles mee te krijgen van liefde en drama in de televisieshows.

4. Trampoline springen omdat de kinderen het zo leuk vinden

Als man zijnde ben je natuurlijk niet dagelijks van vreugde aan het springen op een trampoline. Toch is het een van de quilty pleasures voor mannen om zogenaamd voor de kinderen een keuze te maken uit het aanbod met trampolines. Dat is namelijk buitenspeelgoed dat je eigenlijk zelf fantastisch vindt. Natuurlijk wil je dan graag met je kinderen springen omdat zij het zo leuk vinden.Trampoline

5. Diepe gesprekken voeren

Het beeld bestaat toch dat het vooral vrouwen zijn die diepe gesprekken voeren. Bij mannen is het vaak meer wat oppervlakkig. Er zijn ook weinig mannen die zomaar even een diep gesprek voeren over het eigen gevoel. Het is echter stiekem wel een van de quilty pleasures waar mannen zich soms toch wel mee bezighouden. Dan zijn het wel gesprekken die geen uren duren, maar het hart is wel even gelucht.