Black friday aanbiedingen
InternetmannenMode

Black friday aanbiedingen

2.11Kviews

Black friday aanbiedingen

In Amerika is het een echt fenomeen en in Nederland krijgt het ook steeds meer naamsbekendheid. Ik heb het dan over Black Friday! Deze dag is op 29 November en staat in Amerika vooral bekend als de dag waar winkels enorme aanbiedingen presenteren op hun producten. De dag komt standaard na Thanksgiving. In Nederland vieren we geen thanksgiving (aangezien het niks te maken heeft met onze cultuur), wil je toch Thanksgiving vieren dan is hebben we ook een artikel met handige bbq tips! Black Friday is ook tot leven gekomen in Nederland, doordat wij houden van koopjes.. Winkels en online webshops strooien met hoge kortingen waar je goed van kan profiteren. Dus mocht je een item willen kopen, wacht daar dan even mee tot Black Friday.

Folders

Voor de echte koopjesjagers is Black Friday de walhalla van koopjes en daarom gaan koopjesjagers alle folders af om te weten welke aanbiedingen te verwachten zijn of komen op Black Friday. Koopjesjagers hoeven niet zoals vroeger, folders halen bij alle winkels of wachten tot het in de brievenbus komt. Nee, tegenwoordig kan je folders ook online inzien namelijk bij folderbode, hier is een verzameling aan folders te zien van de grootste supermarkten, winkelketens en andere online shops. Een koopjesjager kan daardoor uren zoet zijn op deze website en zeker met Black Friday in aantocht!

Welke winkels doen mee met Black Friday?

Als je geïnteresseerd bent in Black Friday, dan is het wel zo handig om te weten welke winkels hieraan meedoen! Grote elektronica winkels, zoals Media Markt, doen jaarlijks mee met Black Friday en hierdoor kan jij een leuke TV scoren voor een lage prijs. Maar ook kledingwinkels doen aan Black Friday, denk bijvoorbeeld aan de webshops Zalando, About You en Asos. Naast de werkelijke kledingwinkels zijn er dus ook webshops die eraan mee doen. Het is dan ook niet gek om te bedenken dat ook supermarkten meedoen aan de Black Friday hype. In de Lidl folder die de week voor Black Friday wordt uitgegeven zal dan ook bekend gemaakt worden wat de Black Friday aanbiedingen zijn.

Vergeet niet dat Black Friday aanbiedingen alleen op die dag geldt! Houdt hier dus rekening mee!