fashionmannenMode

Horloges gemaakt met puur vakmanschap: Bulova

1.85Kviews

Wanneer je nog nooit van Bulova hebt gehoord ben je waarschijnlijk geen échte kenner op het gebied van horloges. In dat geval vertellen we je graag maar over dit horlogemerk. Want het is absoluut de moeite waard om op de hoogte te zijn van dit toonaangevende horlogemerk.

De herkomst van Bulova

Bulova is in 1875 opgericht in een kleine juwelierszaak in New York. Sindsdien heeft het bedrijf zich volledig gericht op puur vakmanschap. Denk aan precisie van de wijzers, duurzaamheid en kwaliteit. Het zijn zomaar een aantal kenmerken van de horloges van Bulova. Het merk komt oorspronkelijk uit Amerika, maar vandaag de dag worden de horloges ook in Zwitserland en Japan geproduceerd. Waarbij de high-end versies voornamelijk uit Zwitserland komen. En de lagere prijsklassen uit Japen. En hoewel de kwaliteit natuurlijk beter is van duurdere varianten, zijn de goedkopere horloges van Bulova ook nog van zeer goede kwaliteit.

horloges van Bulova

De reputatie van Bulova

Bulova is een van de oudste merken op het gebied van horloges. En daardoor heeft het bedrijf dan ook een goede reputatie opgebouwd. Zo is Bulova niet alleen bekend van het uitstekende vakmanschap van de horloges. Maar zijn er ook veel innovaties geïntroduceerd die nog de wereld van horloges veel goeds heeft gedaan.

Het assortiment

Het assortiment van Bulova is erg breed te noemen. Zo bieden ze high-end horloges aan die gemaakt worden in Zwitserland. Maar ook mid-range horloges die in Japan worden gemaakt. Het maakt echter niet uit welke horloge je kiest. Je bent namelijk altijd gegarandeerd van kwaliteit wanneer je bij Bulova een horloge aanschaft.

Bulova horloge

Wordt een Bulova jouw volgende horloge?

Met een horloge van Bulova ben je altijd zeker van kwaliteit. En dat geldt ook voor de horloges in lagere prijsklassen. Het mooie is dat het niet aan goedkopere horloges is af te lezen dat het om horloges van lagere prijsklassen gaat. Want hoewel er goedkopere horloges verkrijgbaar zijn, hebben deze nog steeds een uitstraling van high-end horloges.

Heb je besloten een Bulovahorloge te gaan kopen? Dan raden we je aan om op te letten dat je een echte versie koopt. De horloges worden helaas nagemaakt en voor zeer lage prijzen verkocht op door illegale verkopers. Zorg dus dat je alleen bij een vertrouwde winkel je horloge koopt. En vermijd verkopers die onrealistische prijzen aanbieden. Je kunt de horloge kopen bij een webwinkel die we eerder in dit artikel aan je hebben getipt. Zij leveren je de horloges de volgende dag wanneer je voor 00.00 uur je bestelling doet. Je kunt binnen dertig dagen retourneren mocht je niet tevreden zijn met het product. We raden je aan om langs te gaan bij een van de winkels wanneer je niet zeker weet of de horloge bij je past. Daar word je geholpen door deskundig personeel zodat de kans zo groot mogelijk is dat je een goede keuze maakt. Daarnaast kun je gebruik maken van de klantenservice om snel antwoord te krijgen op al je vragen. De webwinkel beschikt ook over blogs waarmee je de nodige inspiratie kunt opdoen voor je volgende horloge.