Wat kan je tijdens de feestdagen aan je familie geven
mannenwonen

Wat kan je tijdens de feestdagen aan je familie geven?

368views

De feestdagen staan weer voor de deur. Het is volkomen begrijpelijk dat niet iedereen zo maar een leuk of mooi cadeau kan bedenken. Ja, een paar weken geleden wist je nog precies wat je wilde kopen voor je vrouw, je vader of je moeder. Maar, nu het nodig is, ben je inspiratieloos. Wij hebben een leuke tip voor je: laat een foto op canvas uitprinten! Je kunt zelfs oude foto’s opsturen om die te laten afdrukken op canvas. Maar je kunt ook een foto maken of een gemaakte foto uploaden en die laten afdrukken op canvas. De foto wordt haarscherp afgedrukt op canvas dat is gespannen op een frame van 3 centimeter dik. Al het materiaal en alle inkt die wordt gebruikt voor het printen van een foto op canvas, is milieuvriendelijk. Wanneer een bestelling is geplaatst wordt deze binnen vier werkdagen geleverd. 

Leuk cadeau dat je kunt geven bij elk feest

Een geprinte foto op canvas of de zogeheten CusttomShapes zijn cadeautjes die je aan iedereen kunt geven. Ze zijn dan ook uitermate geschikt om cadeau te geven bij elk feest. Je kunt zelf de foto of foto’s uitkiezen die je laat printen op het canvas of op de Shapes. Een Shape is een plaatje kunststof van 5 mm dik dat verkrijgbaar is in drie vormen, namelijk vierkant, rond en hexagon ofwel zeshoekig. Wanneer je kiest voor een hexagon foto dan is deze verkrijgbaar in drie maten; small, medium of large. De Shapes zijn voorzien van een magnetisch ophangsysteem waardoor je de foto kunt verschuiven als deze scheef hangt. Je kunt meerdere Shapes bij elkaar hangen. Deze kun je met de gratis bijgeleverde afstandhouder op precies dezelfde afstand van elkaar ophangen. Zo kun je elk jaar of bij elk feest een nieuwe Shape laten maken.

Een uniek cadeau

Ben je op zoek naar een uniek cadeau, kijk dan eens op de site van herinneringenoplinnen.nl. Op deze site kun je jouw herinneringen laten uitprinten op canvas, op hout of op CusttomShapes. CusttomShapes zijn lichtgewicht pvc-plaatjes van 18 × 18 × 0.5 centimeter. Ze zijn oersterk, krasvast en foto’s kunnen hier haarscherp op worden geprint met de garantie dat ze nooit verkleuren. Shapes zijn helemaal in op dit moment. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen, waarvan de zeskantige vorm (hexagon) de meest verkochte vorm is. Door meerdere foto’s te laten afdrukken op de hexagon Shapes, kun je een speciale collage vol met herinneringen op je muur maken. Het systeem is makkelijk uit te breiden waardoor je steeds opnieuw een Shape kunt toevoegen. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar een uniek cadeau!