Zo creëer je meer opslagruimte in je tiny house
wonen

Zo creëer je meer opslagruimte in je tiny house

394views

Tiny houses zijn schattige, compacte huisjes die de harten van velen hebben veroverd. De huisjes hebben een charmante uitstraling en een slim ontwerp en daarom is in zo’n tiny house gaan wonen zeer aantrekkelijk. Maar voordat je je spullen inpakt en in een minihuis gaat wonen, moet je één ding weten: in een tiny house is opslagruimte schrikbarend kostbaar. Daar gaat je serviesverzameling of je uitgebreide garderobe. Je hebt voor al die spullen geen ruimte meer. Hoe los je dat probleem op? Laat lades in je trap maken!

Wat zijn tiny houses?

Een tiny house – oftewel een klein huis of minihuis – is niet alleen een plek om te wonen, het omarmt een levensfilosofie. Deze woningen zijn doelbewust ontworpen om te schitteren in minimalisme, milieuvriendelijkheid en eenvoud. Een tiny house benut ieder beschikbaar plekje met zorgvuldig doordachte opbergmogelijkheden en veelzijdig meubilair. Toch komt het voor dat je met (te) weinig opbergruimte eindigt. Wat moet je dan doen?

Extra opbergruimte in je trap

In een tiny house is het praktisch om de slaapruimte op een verhoging te plaatsen. Onder deze verhoging vind je doorgaans de keuken, badkamer of woonkamer. Om je beschikbare ruimte optimaal te benutten, is het meestal een verstandige keuze om een open trap te installeren. Stootborden in de trap geven de ruimte namelijk een beperkte uitstraling. Met een open trap kun je bovendien eenvoudig extra opbergruimte creëren door lades in de trap te integreren. Deze lades zijn ideaal voor het opbergen van kleding, kleine spullen of zelfs servies, bestek en kleine pannen. Op deze manier benut je alle beschikbare ruimte optimaal.

Wie kan de trap in jouw tiny house renoveren?

Wil jij in de open trap van je tiny house lades laten maken? Maak dan een afspraak met de experts van Stairz Traprenovatie. De prijzen van een traprenovatie bij Stairz lopen uiteen, maar je kunt snel de kosten achterhalen door een adviseur vrijblijvend bij je thuis uit te nodigen. De adviseur kijkt wat er voor jouw trap mogelijk is en stelt ter plekke een offerte voor je op. Ben je het met hem eens? Dan komen de monteurs op de afgesproken datum en tijd je trap renoveren. Laat je de trap in je tiny house renoveren door Stairz, dan weet je dus altijd waar je aan toe bent.