Waarom laserontharing ook voor mannen geschikt is
Gezondheidmannen

Waarom laserontharing ook voor mannen geschikt is

2.16Kviews

Laserontharing voor mannen, waarom zou je hiervoor kiezen? Vaak maken mannen immers geen enkel probleem van hun haargroei. Maar wat als dit wel een probleem begint te vormen? Vooral de rug, de schouders en de billen zijn plekken waar ook mannen liever geen haargroei zien. Helaas is hier zelf vaak weinig aan te doen, omdat je hier gewoonweg niet bij komt. Tenminste, dat was het probleem voordat de moderne technologie van laserontharing was bedacht. Inmiddels is laserontharing een ware hype in Nederland én ook zeker geschikt voor mannen!

Door middel van laserontharing is het tegenwoordig heel eenvoudig om definitief van ongewenste haargroei af te komen. Hierbij maakt het niet uit op welke plek je de ongewenste haargroei wilt verwijderen. Of het nu om de rug, schouders, billen, tenen, buik of zelfs je gezicht gaat. Jij bepaalt zelf waar je de haargroei liever kwijt dan rijk bent. Heb jij al een kliniek voor laserontharing opgezocht, maar twijfel je nog steeds om deze beslissing te nemen? In dit artikel lees je alles wat je wilt weten over laserontharing en de daarbij horende voordelen!

Voordelen van laserontharing

Het is dan ook helemaal niet zo gek dat laserontharen ook bij mannen steeds populairder wordt. Dit biedt immers enorm veel voordelen ten opzichte van scheren, epileren of harsen. Wij zetten de grootste voordelen voor jou op een rijtje.

  • Grijp jij regelmatig naar het scheerapparaat? Dan zal het je vast wel eens zijn opgevallen dat je huid steeds pijnlijker en geïrriteerder lijkt te worden na iedere scheerbeurt. Je bent zeker niet de enige. Tijdens iedere scheerbeurt maak je de huid kunnen er steeds meer irritaties ontstaan. Dit komt voornamelijk door ingegroeide haartjes, wat veel jeuk en pijn oplevert. Door de haargroei definitief te laten verwijderen of zoveel mogelijk te laten uitdunnen, zal scheren in het vervolg een stuk eenvoudiger worden. Hierdoor ontstaan er veel minder irritaties. Op sommige gebieden is het zelfs mogelijk om het haargroei definitief te reduceren, waardoor scheren helemaal niet meer nodig hoeft te zijn!
  • Steeds meer mannen kiezen voor definitieve laserontharing. Hierbij wordt het haar niet alleen uitgedund, maar tot vrijwel niets gereduceerd. Let op: op sommige gebieden is het niet mogelijk om de ongewenste haargroei 100% te verwijderen. Hierdoor blijven er altijd lichte, dunne haartjes over. Deze haargroei valt echter vrijwel niet op, waardoor je hier geen last meer van zal ondervinden. Reken op ongeveer 3 tot 4 behandelingen per gebied.

Hoe werkt het?

Hoe gaat laserontharing eigenlijk in zijn werk? Bij laserbehandelingen wordt er van zeer modern apparatuur gebruik gemaakt. Hierdoor is de behandeling geheel pijnloos en komen er doorgaans ook geen speciale gels of aan te pas. Daardoor is een laserbehandeling ook zeer geschikt voor mensen met een overgevoelige huid of allergieën. Doordat iedere laserbehandeling pijnloos & effectief is, is het niet gek dat dit een zeer populaire methode is om van ongewenste haargroei af te komen. Bespreek vooraf met een specialist in laserontharing de voor- en nadelen van de behandeling. Deze kan jou precies vertellen hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn en wat dit gaat kosten. Definitief van ongewenste haargroei af, de ultieme droom voor veel mannen!