Heren truien online kopen- 3 slimme tips
mannenMode

Heren truien online kopen: 3 slimme tips

1.36Kviews

Het truienseizoen gaat alweer bijna van start en dat betekent dat we weer mogen shoppen. En nee, laten we dat nu een keertje niet direct voor onszelf doen, maar voor onze partner. Hoe blij zal jouw man of vriend zijn wanneer je met een geweldige nieuwe heren trui aan komt? Hierdoor zal hij die extra jurkjes, blazers en jumpsuits (inclusief gave killer heels natuurlijk) al snel vergeten. Truien heren kopen, weet jij eigenlijk wel waar je op moet letten? Hoe je de beste keuze maakt en zeker weet dat jouw gekochte trui niet wekenlang in de kast blijft liggen? In dit artikel geven wij 3 slimme tips!

1.         Ken zijn stijl

Er is niets zo vervelend als een trui kopen die helemaal niet bij de persoon in kwestie past. Vaak zie je het al direct aan zijn gezicht als deze niet in de smaak valt. Een klein bedankje kan er nog net vanaf, maar hij wil hem het liefst direct aan de kant gooien. Zonde! Niet alleen van je geld, maar ook van jouw plannetje om hem eens flink te verrassen. Probeer dit daarom ook te voorkomen door beter op zijn stijl te letten. Wat draagt hij graag? Is hij liever casual gekleed of mag het allemaal wel wat chiquer? Zijn er bepaalde merken die hij veel draagt? Als je hier op gaat letten, zal je merken dat het kopen van een nieuwe trui een stuk eenvoudiger wordt.ken zijn stijl

2.         Kies de juiste maat

Dit is misschien wel de lastigste tip die we jou kunnen geven. Want hoe weet je zeker wat zijn maat is? Net als bij vrouwen verschilt dit immers per merk en pasvorm. Zeker als je truien online gaat kopen, kan het dan nog wel eens lastig zijn om de juiste maat te bepalen. Daarom is het allereerst belangrijk om naar de labels in zijn huidige truien te kijken. Zo krijg je alvast een goed idee van de juiste maat.

Wil je zeker weten dat zijn nieuwe trui ook direct past? En geeft het niet als de verrassing er hierdoor een beetje af is? Meet dan zijn maten op en vergelijk deze met een matentabel die je in de Italian Style kunt vinden. Zo weet je zeker dat de trui goed past!Kies de juiste maat kleding

3.         Budget bepalen

Natuurlijk blijft het een cadeau en moet de prijs ook wel een beetje leuk blijven. Bepaal daarom vooraf een budget, zodat je precies weet in welke prijsrange je moet zoeken. Gelukkig beschikken de meeste webshops zoals Italian Style over een prijsfilter, zodat je enkel truien te zien krijgt die binnen jouw budget vallen. Zo bespaar je jezelf een hoop teleurstellingen en ‘what ifs’ als je een trui in het winkelmandje gooit.

Wist je dat je online vaak ook veel kortingscodes kunt vinden? Hierdoor kun je truien zonder verzendkosten bestellen of soms 10 tot 20% korting krijgen op de gehele bestelling. Dit lijken misschien kleine bedragen, maar het loopt al snel op. Online shoppen is dan ook, met mate natuurlijk, heel goed voor je portemonnee. Zelfs als het voor iemand anders is!