_3 x de handigste kerstverlichting
entertainmentmannenwonen

3 x de handigste kerstverlichting

1.18Kviews

Het lijkt misschien wat vroeg, maar over slechts twaalf maandagen is de meest feestelijke tijd van het jaar alweer aangebroken: kerst! Misschien zit je er zelf niet zo op te wachten, maar toch kun je eigenlijk niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen. In deze blog lees je welke handige kerstverlichting je kan toevoegen aan je woning om deze kerst te zorgen voor extra gemak en diverse interessante mogelijkheden. Zo wordt het toevoegen van kerstverlichting dit jaar écht een leuke bezigheid.1

1. Koppelbare kerstverlichting

Kerstverlichting hier, kerstverlichting daar; als je veel kerstlampjes wil toevoegen aan je huis of je tuin zijn de verlengsnoeren en stekkerdozen niet aan te slepen. Dat kan toch veel handiger? Inderdaad, want met koppelbare kerstverlichting heb je dit probleem niet meer. Hierbij wordt er namelijk gewerkt met slechts één adapter en heb je dus ook maar één stopcontact nodig. Vervolgens verbind je de lichtsnoeren allemaal aan elkaar, zodat je één heel lang snoer creëert. Verlicht hiermee je hele tuin of een grote ruimte zonder dat je aan de slag moet met verschillende stroomvoorzieningen. Scheelt toch weer een hoop gedoe.

2. Twinkly kerstverlichting

Met Twinkly kerstverlichting zijn de mogelijkheden eindeloos en maak je je leven in de decembermaanden gemakkelijker, leuker en minder stressvol. De slimme kerstlampjes van dit merk zijn namelijk te bedienen met een handige app op je telefoon of tablet, waarop je allerlei slimme handelingen kunt uitvoeren. Vanaf de bank de lampjes in de kerstboom aanzetten, interessante patronen maken met het licht die niemand anders in zijn kerstboom heeft, met timers zorgen dat het licht automatisch uitgaat als je naar bed gaat en altijd de juiste lichtkleur uitkiezen. Met slimme verlichting kan het allemaal! Twinkly kerstverlichting is een echte mannengadget en is aan iedere woning een leuke toevoeging tijdens de feestdagen.

Bijkomend voordeel: bespaar op de energiekosten tijdens de vaak toch al dure feestdagen. Met slimme kerstverlichting laat je bijvoorbeeld nooit meer per ongeluk de lampjes branden: je checkt dit gewoon in de app en zet ze vervolgens met een vingerklik uit óf zorgt er door middel van timers voor dat dit automatisch gebeurt. Houd verder nauwgezet het energieverbruik in de gaten en kijk waar je eventueel nog kan besparen.

Twinkly kerstverlichting

3. Kerstverlichting op batterijen

Net zoals bij de koppelbare kerstverlichting heb je met kerstverlichting op batterijen geen last van gedoe met (een tekort aan) stroomvoorzieningen en verlengsnoeren. De lampjes werken dan namelijk op een batterij, waardoor een stopcontact hiervoor helemaal niet nodig is. Zo hang je de kerstlampjes overal op, zonder eerst na te hoeven denken of er wel een stroomvoorziening beschikbaar is. Ook heb je hiermee geen last van in de weg liggende draden, die er niet altijd even mooi uitzien. Handig én een stuk netter dus.

Door dit jaar koppelbare kerstverlichting, Twinkly kerstverlichting of kerstverlichting op batterijen toe te voegen kun je je mogelijkheden tijdens de feestdagen vergroten. Hierdoor kunnen deze handige lampjes eigenlijk niet ontbreken in jouw huis tijdens de feestdagen.