LG GBB59PZFFB review
technologywonen

Beste koelvriescombinaties van dit moment

2.16Kviews

Al tijden klaag je over je huidige koelkast. Er is sprake van ruimtegebrek, hij is niet energiezuinig genoeg en een vriesvak ontbreekt. Nu heb je eindelijk de knoop doorgehakt: er kom een nieuwe koelkast. Natuurlijk wil je deze aankoop het liefst zo snel mogelijk verrichten, des te eerder je van de voordelen kunt genieten. Toch blijkt de aanschaf van een nieuwe koelkast vaak lastiger te zijn dan het in eerste instantie lijkt.

De koelvriescombinatie is de best verkochte soort koelkast in Nederland. Ruim 70% van de Nederlanders kiest voor deze multifunctionele koelkast, waarmee je zowel van een koeling als een vriezer in één geniet. Omdat deze keuze zo populair is, worden er steeds meer verschillende modellen op de markt verkocht. Het aanbod is zó groot dat je al snel niet meer weet waar je moet zoeken. In dit artikel hopen we je alvast een handje op weg te helpen. Wij zetten de beste koelvriescombinaties keuzes van KoelkastSale.nl van dit moment op een rijtje.

Samsung RB37J5029SS

De Samsung RB37J5029SS is een multifunctionele koelkast binnen de populaire koelkastserie van Samsung. Samsung is een zeer bekende naam op de markt en staat bekend om haar innoverende producten. Deze koelvriescombinatie is dan ook een absolute topper volgens velen.

De Consumentenbond stelt dat een gemiddeld gezin voor koelen ongeveer 50 liter per persoon nodig heeft en voor vriezen is dit 20 liter per persoon. Deze koelkast beschikt over maar liefst 267 liter in het koelgedeelte en 97 liter in het vriesgedeelte. Hiermee kunnen we zeker stellen dat deze koelkast voldoet aan de wensen van ieder traditioneel gezin.

De Samsung RB37J5029SS scoort vooral punten op het gebied van koelen. Nadat de koelkast op de juiste temperatuur is ingesteld, bereikt hij zeer snel de beoogde temperatuur. Daarnaast schommelt de temperatuur veel minder dan bij andere soortgelijke koelvriescombinaties. Dit is natuurlijk veel prettiger voor de kwaliteit van jouw voedingswaren. Daarnaast is deze koelvriescombinatie ook nog eens zeer energiezuinig. Met een groen energielabel voldoet deze aan de wensen voor een energiezuinige koelkast.

Samsung RB37J5029SS

LG GBB59PZFFB

LG is een vooruitstrevend merk en doet het prima in de verkoop van huishoudelijke apparaten. Ieder jaar proberen ze met nieuwe en kwalitatief sterkere producten te komen. Bovendien verkopen ze hun apparaten tegen een zeer scherpe prijs. Het is dan ook niet vreemd dat een LG koelvriescombinatie in dit rijtje vermeld wordt.

De LG GBB59PZFFB scoort enorm goed op alle vlakken. Deze koelvriescombinatie wordt geroemd om zijn kwaliteiten. Deze kan zeer snel koelen, waardoor producten langer vers blijven. Hiermee onderscheiden ze zich van andere goedkopere modellen. Hierbij is het vaak moeilijk om een nieuwe lading boodschappen snel te koelen, hierdoor zullen versproducten snel in kwaliteit afnemen en dat wil je zeker bij kip of vis niet hebben.

Volgens de consumentenbond vinden mensen het tegenwoordig steeds belangrijker dat hun apparaten energiezuinig en milieubewust werken. Ook hier scoort dit LG-model hoog in. Het apparaat beschikt over een A+++ energielabel, zuiniger kan niet! Daarnaast is het geluidsniveau minimaal, waardoor je ook geen last van een brommende motor hebt. Dit LG-model hoort dan ook zeker thuis in het rijtje van beste koelvriescombinaties van dit moment!

GBB59PZFFB