mannenvrouwenwonen

Calex Smart lampen: de grootste voordelen op een rij

1.7Kviews

Wist je dat je slimme lampen vanaf je vakantielocatie aan of uit kunt zetten? Of dat je kan zorgen dat het licht elke avond al vanzelf brandt als je uit je werk komt? Door dit soort handige mogelijkheden kiezen steeds meer mensen ervoor om smart lampen toe te voegen aan hun woning. Ook Calex heeft een ruim assortiment van slimme lampen op de markt gebracht. Lees verder om te ontdekken wat de grootste voordelen van deze slimme Calex lampen zijn.

1. Calex smart lampen maken je leven makkelijker

Calex smart lampen bedien je met een app op je telefoon of tablet of met een voice assistant. Hierop kun je diverse acties uitvoeren: je kunt de lampen bijvoorbeeld aanzetten, uitzetten en dimmen. Dit kun je doen vanuit je luie stoel, maar ook als je op je werk zit, een avondje bij vrienden op de bank hangt en zelfs wanneer je op reis bent naar de andere kant van de wereld.

Nóg handiger is het dat je schema’s en routines kunt instellen waarmee allerlei acties automatisch uitgevoerd worden. Hierdoor wordt je leven een stuk eenvoudiger. Geef in de app bijvoorbeeld aan dat de lampen moeten gaan branden als je om half zes thuiskomt uit werk of als je om zeven uur ’s ochtends uit bed komt. Dankzij het gebruik van tijdschema’s en timers kun je ook energie besparen. De Calex smart lampen staan namelijk nooit meer onnodig aan en stoppen na verloop van tijd met branden. Toch vergeten ze uit te zetten? Dan doe je dat gewoon vanaf een afstand. Op deze manier kun je dankzij de slimme lampen zorgen voor een lagere energierekening.

Calex smart lampen

2.  Calex slimme lampen installeer je snel

Het voordeel van Calex slimme lampen is dat de installatie hiervan heel gemakkelijk gaat. Voor veel slimme systemen heb je namelijk een bridge nodig. Dit is een verbindingshub die als het ware de brug vormt tussen je wifi-netwerk en je slimme apparaten. Zonder zo’n bridge kun je de slimme apparaten dus niet bedienen met je telefoon. De slimme lampen van Calex werken zonder hub en zijn direct aan te sluiten op je wifi-netwerk. Je hoeft hiervoor dus geen dure bridge aan te schaffen en hebt eigenlijk alleen een stabiele internetverbinding nodig.

3. Calex smart lampen zien er prachtig uit

Calex is een merk dat bekend staat om haar mooie en opvallende lampen. Zo vind je extra grote designlampen met speciale vormen in hun assortiment. Ook de smart lampen zijn beschikbaar in verschillende opvallende designs. Zo kun je kiezen voor een prachtige gouden lamp met een grote bolvorm. Of kies je liever een stoere lamp met titaniumcoating? Er zijn diverse opties. De Calex lampen zijn perfect voor in open armaturen of voor aan snoerpendels en stelen altijd de show in jouw interieur.

Dat kiezen voor slimme lampen een slimme keuze is staat buiten kijf, maar de Calex lampen gaan gepaard met nóg meer voordelen. Hiermee voeg je prachtige, energiezuinige lampen toe aan je woning die je leven ook nog eens een stuk makkelijker maken.