rubber automatten
Automannen

Houd je autovloer in optimale conditie met rubber automatten

945views

De vloermatten in je auto zijn behoorlijk aan slijtage onderhevig, vooral als je veel rijdt. Door de herhaalde beweging van je voet over de mat gaat deze op den duur kapot. Let goed op de staat van je automatten: wanneer je erdoorheen slijt loop je het risico de vloerbekleding eronder te beschadigen, en het is een aardige klus die te repareren. Ook kan het onveilig zijn om met oude matten te blijven rijden. Door slijtage kunnen ze losraken en gaan schuiven, wat je natuurlijk wilt voorkomen.

Ben je op zoek naar ijzersterke automatten waar je écht een tijd mee doorkunt? Je beschermt je auto het beste tegen vocht en vuil met rubber automatten.

Optimale bescherming

Met rubber automatten weet je zeker dat je auto voldoende beschermd is. Deze matten worden gemaakt van hoogwaardig en slijtvast natuurrubber. Dat gaat lang mee en zal niet snel verkleuren of barsten. Ze beschermen het interieur van je auto tegen vocht en vuil. Het helpt daarbij dat ze ook gemakkelijk uit je auto te halen zijn. Je haalt ze zo even los om ze uit te kloppen of schoon te vegen. Met de originele bevestigingspunten die precies bij het model van jouw auto passen maak je ze daarna ook in een handomdraai weer vast.

rubber automatten

Hoogwaardige kwaliteit

Rubber automatten vind je bij de echte automattenspecialist. Een goed voorbeeld hiervan is mijnautomatten.nl. Deze automattenspecialist levert zowel in Nederland als in België rubber automatten op maat. Je hoeft enkel het model en bouwjaar van je auto door te geven. Hierdoor is er altijd een rubber automat die bij jouw auto past. Ze zijn voorzien van een patroon met bandenprofiel, wat het interieur van je auto een stoer uiterlijk geeft. Daarnaast is zo’n patroon ook nog eens veilig: de groeven zorgen voor een anti-slipeffect. Hierdoor heb je tijdens het rijden te allen tijde grip.

Automattenset

De voorste twee matten in je auto slijten doorgaans het snelst. Je kunt ervoor kiezen alleen deze matten te vervangen wanneer je de slijtage op begint te merken, maar het is slimmer om meteen een nieuwe set te bestellen. Hiermee ben je een stuk voordeliger uit. Wanneer je ervoor kiest meteen alle matten te vervangen zorg je ook voor een mooi interieur-effect. Het is een vreemd gezicht om verschillende matten in je auto te hebben. Zonde van jouw mooie racemonster.