Lievers Holland jouw partner voor betonoplossingen
Algemeenwonen

Lievers Holland: jouw partner voor betonoplossingen

885views

Beton is verreweg het meest toegepaste bouwmateriaal ter wereld. Het is duurzaam, sterk en economisch, mits het correct is samengesteld en goed wordt verwerkt. Voor een goede verwerking zijn kennis van zaken en inzet van de juiste machines een vereiste. Lievers Holland biedt precies die expertise, machines en service waarmee vakmensen veilig, snel en efficiënt een hoogwaardige betonkwaliteit kunnen afleveren.

PREFAB industrie

Lievers Holland levert al meer dan zestig jaar machines en oplossingen aan Nederlandse beton verwerkende bedrijven. De samenwerking met eindgebruikers en ontwikkelaars heeft hun de mogelijkheid gegeven om voor de PREFAB industrie specifieke oplossingen te ontwikkelen voor de uitdagingen die in de unieke wereld van de industrie dagelijks voorkomen.

Industriële vloeren

Constructeurs van industriële vloeren staan vaak voor de uitdaging om aan de hoogste vlakheid eisen van moderne industriële vloeren te voldoen. Lievers Holland heeft hiervoor de juiste machines en geeft ondersteuning aan deze bedrijven. Vanaf het mixen van de mortel tot het nabehandelen van het jonge beton, Lievers Holland biedt de industriële vloeren industrie de beste oplossingen voor de hoogste kwaliteit in de kortste tijd.

Infrastructuur

Speciaal voor de infrastructuur levert Lievers Holland speciale machines die de grote volumestroom van beton aankunnen die juist bij infrastructuur bouwwerken om specialistische aanpak vraagt. Zo leveren ze onder andere hoogfrequent machines waarmee hoge verdichtingssnelheden en onafgebroken werken gerealiseerd worden. Maar ook afstrijk- en vlindermachines die in minder tijd meer hoogwaardige beton oplossingen creëren.

Bouw

Lievers Holland levert al meer dan zestig jaar professionele machines aan de Nederlandse bouw industrie waar dag in dag uit betrouwbaarheid een vereiste is. De betonwerkers rekenen op de uitstekende werking en lange levensduur van Lievers Holland machines om de klus te klaren.

Al meer dan 50 jaar specialist

Lievers Holland is al meer dan vijftig jaar de internationale specialist op het gebied van machines en gereedschappen voor het bewerken, verwerken en afwerken van vers gestort beton. Al in 1954 vestigde zij haar reputatie met een compleet nieuwe lijn van beton trilnaalden. Om voorop te kunnen blijven lopen zijn ze zich uitsluitend blijven richten op dit vakgebied. De medewerkers weten hierdoor precies wat er op de bouwplaats én in de industrie komt kijken bij de verwerking van vers beton en wat de wensen zijn van de gebruikers. Men kan daarom te allen tijde rekenen op een deskundig en bruikbaar advies.