maashof hotel
Vakantiezakelijk

Snelweg af, hotel Maashof in

1.73Kviews

Niets vervelender dan na een lang werkbezoek nog uren achter het stuur zitten. Het is dan ook steeds gewoner om een hotel te boeken, zodat u de volgende ochtend weer fris kunt verder rijden. Wel is het dan praktisch als u hiervoor niet te ver hoeft om te rijden. Wij hebben de oplossing voor u. Voor een bezoek aan hotel Maashof hoeft u namelijk alleen even de afrit af te rijden om uw hotelbed in te duiken. Met een ideale ligging aan de A73 nabij Venlo, is dit een perfecte uitvalsbasis. Hoewel het hotel zich vrijwel naast de snelweg bevindt, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw nachtrust. De ruimte om het hotel en de sfeer in het hotel worden door gasten ervaren als een oase van rust. U bent de volgende ochtend dus gegarandeerd klaar voor een volgende werkdag.

Stijlvol en betaalbaar

Wanneer u buiten de deur overnacht, wilt u wel zeker weten dat u goed kunt slapen. Dit Hotel in Venlo is stijlvol ingericht en voldoet aan alle moderne eisen. Voor als u nog even ‘thuis’ aan het werk wilt, staat er een bureau voor u klaar. Ook kunt u rekenen op een goed ontbijt, wel zo belangrijk. Wellicht is het te overwegen om de vergadering direct in het hotel te organiseren, Maashof beschikt namelijk over diverse grote vergaderruimtes. Voordeel van vergaderen in een hotel is dat u zich om de catering niet druk hoeft te maken. Op die manier maakt u indruk op (potentiële) klanten en heeft u zelf nergens omkijken naar. Ideaal, nietwaar?maashof hotel betaalbaar stijlvol

Vragen of reserveren?

Om er zeker van te zijn dat uw bed daadwerkelijk voor u klaarstaat, is het aan te raden om een kamer te boeken alvorens u arriveert. Dit kan simpel online, dus ook wanneer u onderweg bent heeft u met een smartphone gemakkelijk een reservering gemaakt. Geen tijd om online te boeken? Dan belt u gemakkelijk met de receptiemedewerkers, zij voorzien u tevens graag van aanvullende informatie over de mogelijkheden.