lightbox interieurtrend
mannenMode

Een origineel en persoonlijk cadeau geven: zeg het met een lightbox!

1.74Kviews

De populariteit voor de lightbox is de afgelopen jaren naar ongekende hoogte gestegen. Breng een bezoekje aan een willekeurig social media kanaal en je zal worden overweldigd door alle inspiratie, ideeën met betrekking tot de lichtbak. Met trends op het gebied van woonaccessoires houden we ons meestal niet zo bezig. Je huis creatief invullen met bijzondere accessoires staat meestal niet op het prioriteitenlijstje van de doorsnee man. Toch is het wel verstandig om meer over deze trend te weten te komen. Net per se voor jezelf, maar wel voor je dierbaren. Lightboxen zijn namelijk een geweldig cadeau om te geven. Twijfel jij nog wat je je moeder, zus, nicht, tante  of vriendin cadeau moet doen? Zeg het met een lightbox!

Waarom een lightbox een prima cadeau is

Een lightbox cadeau geven? Misschien lijkt het je wat vreemd, maar, als je er goed over na gaat denken, zal je merken dat dit eigenlijk een zeer logische keuze is. Een lightbox is een lichtbak waarbij je door middel van letters, symbolen, afbeeldingen en soms zelf emoticons, woorden en zinnetjes kunt vormen. Dit biedt direct vele mogelijkheden voor een persoonlijk en origineel cadeau. Herinner jouw dierbare aan een mooi moment door de juiste woorden te gebruiken of plaats een mooie boodschap om hem of haar een hart onder de riem te steken.

Natuurlijk maakt niet alleen het vormen van woorden en zinnen de lightbox een zeer populaire keuze. De lichtbak zelf is ook een ware eyecatcher voor in iedere woning. Zoals de naam uiteraard al doet vermoeden, geeft de lightbox ook gewoon licht. Het zal je verbazen hoeveel licht deze bak kan geven. Het mag dan ook echt gezien worden als een volwaardige lichtbron in huis. Pluspunt daarvan is dat je eenvoudig meer gezelligheid in huis haalt en de quotes en woordjes nog beter tot zijn recht komen, dat zorgt voor een bijzonder speels effect in huis. De lightbox: leuk om te geven en te krijgen

Handige tips

Als je zelf weinig verstand hebt van de hype omtrent de lightboxen, kunnen we ons goed voorstellen dat je niet precies weet wat je allemaal moet kopen om deze cadeau te doen. Gelukkig is de aanschaf van een lightbox zeer gemakkelijk. Je vindt deze in talloze budgetwinkels, leuke webshops en woonwinkels. De moeilijkheidsgraad ligt hem dan ook niet in het vinden van een lightbox. Wel in de benodigde accessoires. Want wat heb je precies nodig om een compleet cadeau te geven? Wij geven je een aantal handige tips:

  • Bij het bestellen of kopen van een lightbox is het belangrijk om eerst de inhoud van de doos te bekijken. Bij de aanschaf van een nieuwe lichtbak ontvang je vaak een starterssetje met letters en symbolen. Bekijk of het nodig is om eventueel extra lightbox letters aan te schaffen.
  • Geef ook een klein bewaardoosje cadeau om de letters, symbolen, emoticons en afbeeldingen in te bewaren. Hierdoor is het cadeau direct compleet en kan alles netjes bij elkaar bewaard worden. Zo kan de ontvanger de creativiteit helemaal de vrije loop laten.
  • Geef eventueel een extra setje letters, symbolen of afbeeldingen cadeau. Zo kan jouw dierbare eindeloos variëren en combinaties maken. Een cadeau om nooit te vergeten!