Mancave
AlgemeenInternetmannen

3 redenen waarom een bijzettafel niet mag ontbreken in een mancave!

1.87Kviews

Na dagen werken kan je eindelijk weer genieten van een avondje voor jezelf. Even genieten met vrienden. Terwijl je jouw favoriete game al opstart, wacht je tot je vrienden komen om het avondje compleet te maken. Oeps! Het ruimtegebrek in de mancave was toch een groter probleem dan je in eerste instantie gedacht had. Hoe kan je naast de nodige stoelen ook nog eens de snacks en het bier veilig uitstallen? Het antwoord is simpel: maak gebruik van een bijzettafel! Een bijzettafel is multifunctioneel en bovendien ook nog eens zeer stijlvol. In dit artikel geven we je 3 redenen waarom een bijzettafel niet mag ontbreken in een mancave!

1. Praktisch en multifunctioneel

Je mancave stylen? Wie doet dat nou? Enkel een grote televisie, een lekkere bank en je favoriete games zijn voldoende, toch? Dit argument horen we heel vaak als we praten over het inrichten van een mancave. Toch is het geen juiste beredenering. Natuurlijk is een lekkere bank en je favoriete games voldoende om te kunnen genieten. Maar heb je ook wel eens aan de praktische dingen gedacht? Waar wil je bijvoorbeeld je snacks laten? Is er ruimte om een glas drinken neer te zetten? Het zou immers zonde zijn als deze continu in de weg staan of omgegooid kunnen worden, met alle gevolgen nadien! In een kleine ruimte is het bovendien belangrijk dat je denkt aan het gevoel in de kamer. Door middel van een glazen bijzettafel is het mogelijk om de kamer ruimtelijker te laten ogen. Hierdoor heb je niet het idee dat je opgesloten zit in een donkere en (te) kleine ruimte. Ook voor je vrienden is dat een fijn idee.

2. Veelzijdig

Wist jij al dat een bijzettafel ontzettend veelzijdig is? Je kunt deze gebruiken om snacks of andere benodigdheden voor een game-avond op te plaatsen, maar je kunt hem ook voor andere dingen gebruiken. Wat dacht je van een handig tafeltje om je voeten op te plaatsen? Of een manier om een hoek op te vullen en je favoriete bureaulamp op kwijt te kunnen? Met een bijzettafel kun je werkelijk alle kanten op. Bovendien is deze makkelijk te verslepen. Als je plotseling opbergruimte tekort komt in de woon- of slaapkamer is deze eenvoudig te verplaatsen.

3. Stoere materialen en kleuren

Een bijzettafel is ook nog eens gewoon heel stoer. Ze zijn verkrijgbaar in diverse stijlen, materialen en kleuren. Hierdoor kun je een finishing touch geven aan jouw eigen mancave. Denk bijvoorbeeld aan een koperen bijzettafel. Dit is een zeer populaire materiaalkeuze in de industriële stijl. Deze wordt gekenmerkt door een robuuste en rauwe uitstraling. Ideaal voor de mancave!

Tip: je kunt er ook voor kiezen om meerdere bijzettafels met elkaar te combineren. Hierdoor creëer je een speels effect in de kamer. Daarnaast kun je alle tafeltjes gebruiken als er veel visite over de vloer is. Zet het bier maar alvast koud en laat de hapjes maar door komen. Jouw mancave is klaar voor gebruik!