Hoe moet je je winkel inrichten?
zakelijk

Hoe moet je je winkel inrichten?

388views

Iedere dag weer komen er in je winkel veel klanten. Het is daarom belangrijk dat je inrichting er niet alleen uitnodigend en gastvrij uitziet, maar dat die ook de veiligheid van je klanten, personeel en interieur waarborgt. In dit artikel lees je daarom meer over Mapro. Mapro B.V. biedt een scala aan producten die zowel mooi zijn als bijdragen aan een veiligere omgeving. In het uitgebreide assortiment van deze toeleverancier vind je producten zoals antislipmatten, entreematten, wand- en hoekbeschermers, deurbeschermers en zelfs oplossingen voor trapveiligheid.

Interesse? Lees dan snel verder!

Waarom zijn entreematten belangrijk?

Als klanten je zaak binnenlopen, is het belangrijk dat ze zich direct welkom voelen. Goede entreematten spelen hierin een belangrijke rol. Daarbij zijn ze niet alleen het visitekaartje van je winkel, maar zorgen ze ook voor het behoud van een schoon en verzorgd interieur. Entreematten verwijderen ongeveer 80-90% van het vuil en vocht dat klanten aan hun schoenzolen meedragen. De inloop- en entreematten van Mapro zijn speciaal ontworpen om de schoenen van klanten zo schoon mogelijk te krijgen, zodat je winkel altijd een uitnodigende en hygi├źnische uitstraling behoudt.

Het belang van muurbescherming

Bijna 80% van alle aankopen die een klant doet, kiest hij pas in de winkel uit. Het is daarom belangrijk dat je winkel er goed uitziet. Klanten kopen graag kwaliteitsproducten en een nette winkel helpt hen te overtuigen van die kwaliteit. Een rommelige of bouwvallige winkel kan ervoor zorgen dat je klanten slecht over je producten denken, zelfs als ze kwalitatief goed zijn. Muurbescherming is hierbij heel belangrijk, vooral als het in je winkel vaak erg druk is. De muurbescherming van Mapro voorkomt schade aan je wanden, zodat je minder onderhoud hoeft uit te voeren.

Hoe maak je je winkel toegankelijk?

In Nederland ben je als winkeleigenaar verplicht om ervoor te zorgen dat iedereen makkelijk en veilig naar binnen kan. Dit geldt ook voor mensen met een handicap, bijvoorbeeld iemand die slechtziend is of moeilijk loopt. De producten helpen niet alleen mensen met een visuele beperking, maar zorgen ervoor dat alle bezoekers eenvoudig hun weg kunnen vinden en minder snel uitglijden. Hiervoor kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van geleidelijnen, podotactiele (blindegeleide)noppen, trapveiligheidsproducten en antislip-producten voor buiten en binnen.

Wil jij graag persoonlijk advies ontvangen over de beste aanpak voor jouw winkel? Neem dan contact op met de specialisten van Mapro B.V.