mannenMode

Accessoires maken de man

1.64Kviews

Mannen willen er natuurlijk ook goed uitzien. Daarom is mannenmode altijd al erg populair. Echter krijgen de accessoires vaak niet de aandacht die ze verdienen. T-shirts en jeans krijgen eerder de aandacht onder de mannelijke shoppers waardoor de accessoires achterblijven. En dat is jammer, want de juiste accessoires kunnen de outfit van de man juist maken of breken. Daarom hebben wij een aantal accessoires op een rijtje gezet die jouw outfit helemaal afmaken.

Sjaals

Sjaals zijn mooie modestukken. Echter moet het weer het wel toelaten. Wanneer het warm is wil je niet met zo’n grote warme sjaal om je nek lopen. Een sjaal is perfect om je outfit af te maken met een beetje kleur. Met de herfst en winter op komst kan een sjaal een ideale accessoire zijn om beter voor de dag te komen.

Telefoonhoesjes

Smartphones worden vandaag de dag steeds duurder. Echter heeft tegenwoordig haast iedereen wel een smartphone en die wil je natuurlijk goed beschermen. Vroeg bestond de gedachten dat zo’n telefoonhoesje niet bepaald mooi is. Maar tegenwoordig heb je hoesjes die er erg trendy uitzien. Denk bijvoorbeeld aan silicoon Samsung Galaxy S9 hoesje met verschillende kleuren en patronen. Voor iedere style is wel een passend hoesje beschikbaar.

Ringen

Een ring moet niet té opvallend zijn. Grote juwelen om je vingers vangen alle aandacht en doen daarom de rest van je outfit teniet. Houd je ring(en) dus eenvoudig. Goud of zilver is altijd goed.

Oogbescherming

Met een bril kan je jouw outfit écht opvrolijken. Heb je geen bril op sterkte nodig? Houd het dan bij een zonnebril. Vaak zien nep-brillen er niet bepaald mooi uit. Let bij het kiezen van je bril op je gezichtsvorm. Rondere gezichten hebben liever rechthoekige glazen. Terwijl gezichten met een sterke kaaklijn beter ronde glazen dragen.

Armbanden

Armbanden zijn de laatste jaren erg populair in de modewereld van de mannen. Denk aan leren armbanden. Deze zien er erg tof uit en zijn dan ook het meest populair. Vermijd echter wel accessoires zoals de ouderwetse lederen manchetten. Deze blijven gedateerd en zullen ook niet zo snel weer een trend worden.Accessoires maken de man

Kettingen

Kettingen lijken af te nemen in populariteit. Toch vinden veel mannen een ketting een stoere en mooie accessoire. Wil je een ketting dragen? Draag deze dan hetzelfde als een ring. Ze vallen liever niet te veel op. Een opvallende ketting moet je vermijden. Een leren ketting is bijvoorbeeld niet opvallend en kan toegepast worden op vele outfits.

Riemen

Een riem is functioneel en een redelijk eenvoudige accessoire. Een riem helpt om je outfit samen te binden. Wanneer je een outfit uitkiest voor een formele gelegenheid kies je een riem die matcht met je schoenen. In een informele omgeving hoef je hier niet op te letten. Je kan er zelfs voor kiezen om totaal andere schoenen te dragen dan je riem. Dat maakt je outfit alleen maar opvallender!

 

Handschoenen

Handschoenen draag je het beste in het leer of wol. De kleur van de handschoenen hangt helemaal af van jouw stijl. Lederen handschoenen kan je zowel informeel als formeel dragen. Terwijl de wollen variant beter is voor een casual omgeving.