Tips voor een blind date
Algemeenvrouwen

Tips voor een blind date

1.19Kviews

Misschien heb jij je er wel eens aan gewaagd, of misschien wel nooit: een blind date! Je weet wel, zoals in het programma First Dates. Het kan een spannende en leuke ervaring zijn om iemand spontaan te ontmoeten die je nog nooit eerder gezien hebt. Wellicht wordt het een fiasco, of juist een onwijs leuke ervaring om nooit meer te vergeten! Het is natuurlijk belangrijk dat je voor een blind date een goede en romantische setting kiest. Dus niet een of ander armoedig cafeetje. Dat helpt zeker mee. Zoals in het programma waarbij de dates gezellig gaan dineren in een mooi en luxe restaurant, en van een lekker drankje voorzien worden door Victor Abein van First Dates. Dat zijn de ideale ingrediënten voor een mooie avond. En als de date dan ook nog eens leuk is, kan de avond helemaal niet meer stuk.

Wat kun je zelf doen tijdens een blind date?

Er zijn natuurlijk ook veel dingen die je zelf kunt doen. Bijvoorbeeld, kleed je netjes. Er verzorgd uitzien is heel belangrijk. En probeer tijdens de date niet overdreven grappig te zijn. Sommige mensen zijn zenuwachtig en gaan dan veel grappen maken maar dat kan averechts werken. Probeer dus ontspannen over te komen en probeer hoe dan ook van de blind date te genieten. En misschien is jouw date wel net zo knap als Victor Abein van First Dates. Victor zelf is al bezet: hij heeft namelijk een relatie met Titia Hoogendoorn (wie weet heeft hij haar ook wel ontmoet op een blind date, aan zijn charmes zal het in ieder geval niet liggen). Andere dingen waar je aan kunt denken zijn: ga niet tussentijds weg tijdens de date, dat komt onbeleefd over. Probeer je niet anders voor te doen dan je bent. En probeer ook niet heel seksueel over te komen. Dan maak je jezelf al gauw belachelijk. En wat ook belangrijk is: toon interesse in de ander en noem niet te vaak het woordje ‘ik’.

Praat niet teveel over geld

Last but not least, praat niet teveel over geld. Het kan zijn dat dat namelijk opschepperig overkomt. Misschien heb je wel een miljoenenvilla, tien vakantieparken en veel rijkdom. Dan lijkt jouw vermogen vast op het Peter Gillis vermogen. Maar praat daar niet eindeloos lang over door. Een vrouw kan hier op afknappen. Natuurlijk zijn er vrouwen die een rijke man verkiezen boven echte liefde maar toch is het echt belangrijk dat je als man op je blind date niet eindeloos doorzaagt over je onderneming en wat je hebt bereikt. Toon dus interesse in de ander. En ook al verdien je net zoveel als Peter Gillis, geef niet tijdens je eerste date alle details over je salaris. Sommige vrouwen vinden dit zelfs helemaal niet interessant. Het is goed enige reserves te bewaren. Je kunt als je een tweede date gaat hebben met de ander altijd meer vertellen over jezelf, je werk of onderneming en wat je verdient. Hopelijk heb je door deze blog wat tips gekregen voor een succesvolle blind date!