fashionmannen

De trend voor mannen armbanden

938views

Waar wij mannen eerst nog alleen het horloge zagen als het accessoire voor de pols, heeft inmiddels ook de armband een plek veroverd. De mannen armband heeft in rap tempo een evolutie doorgemaakt. Waar eerst de schakelarmband als een stoere mannen armband werd gezien, is dat inmiddels niet meer zo. De armband moet namelijk ook passen bij de kleuren van je outfit en kleur van je huid. Een goed passende heren armband geeft je zelfvertrouwen een boost.

Eyecatcher voor je outfit

De heren armband moet niet patserig overkomen. Zoals we al zeiden het dient een toevoeging te zijn op je outfit. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat de kleur combinatie goed is en de sluiting niet overheerst. Een minimalistisch ontwerp in combinatie met staal en touw geeft een stoer en robuust effect aan de armband. Daarom is de heren touw armband een goede basis om je eigen set armbanden samen te stellen.

De kleur van dit moment

Wij gaven al eerder aan dat de kleur goed moet passen bij de jou outfit. De armbanden voor mannen volgen de modetrends van nu. Dat wil zeggen dat aarde tinten echt de kleuren van dit moment zijn. Hierbij moet je denken aan de kleuren licht bruin, beige en mintgroen. Door juist te kiezen voor de zachtere kleuren, ook wel pastelkleuren genoemd, kun je de mannen armband bij verschillende outfits dragen. Want wij mannen houden niet van om vaak van sieraden te wisselen, dus doe je voordeel met deze tip.

Combineren van heren armbanden

Het is helemaal van deze tijd als je een mooie set van verschillende armbanden samenstelt die passend bij jou karakter en stijl. Door verschillende armbanden te combineren laat je zien dat je op de details van je outfit let. Je maakt bewuste keuzes die jouw outfit uniek maken. Door verschillende materialen zoals staal, kralen, touw en leer te combineren geef je een stoer effect aan je outfit. Een mannen armband touw van Wildenberg Wear zijn robuust en hebben een minimalistisch design, daarom ideaal om als basis armband te gebruiken bij je outfit. Vervolgens kun je een vergelijkbare kleur kralen armband heren toevoegen en je hebt direct een stoere set armbanden.

Op maat gemaakte armbanden

Een armband hoort goed aan te sluiten om je pols. De one size fits all maat is echt niet meer denkbaar. De pols van mannen is net zo verschillend als dat er mannen zijn. Iedere man moet een armband kunnen dragen dat aansluit bij zijn pols maat. Het komt namelijk slordig over wanneer de armband niet goed aansluit. Daarnaast straal je uit dat je niet goed weet hoe je een heren armband moet dragen. Daarom hebben ze bij Wildenberg Wear de maatgarantie. Zij begrijpen als geen ander dat jij pas tevreden met je armband mag zijn als deze perfect past. Daarom bieden ze verschillende mogelijkheden om je pols op te meten. Zelfs al heb je het verkeerd op gemeten kun je dit kosteloos laten aanpassen. Dit is de service die je als man wilt bij het uitkiezen van jouw heren armband.

Op maat gemaakte armbanden