Zo bouw je een stoere badkamer
mannenwonen

Zo bouw je een stoere badkamer

975views

Wil je echt iets moois van je badkamer maken? Dan is het goed om bij de basis te beginnen. Waar vaak voor de zachte kleuren gekozen wordt, doe jij namelijk iets heel anders. Jij pakt het direct rauw aan. Dat doe je bijvoorbeeld met betonlook verf van homeofconcrete.com/nl. Het is de manier om al heel snel de basis te leggen voor de rauwe look. Vervolgens is het relatief gemakkelijk om op deze basis verder te bouwen zodat alles er wel heel goed uit komt te zien. Dat doe je op de volgende manier het best.

Specifieke designs kiezen

Een van de voordelen van een badkamer met beton cire is dat het heel gemakkelijk te combineren is. Het is een goede manier om bijvoorbeeld met hele oude en klassieke elementen te werken. Het is ook een goede optie wanneer je op zoek bent naar de meer industriële look. Wanneer je beton gebruikt in de badkamer, dan gaat het er al snel uitzien alsof je te maken hebt met een fabriekshal. Dat is uiteindelijk wel ook wat het zo stoer maakt. Dat is dus een goede keuze om voor te gaan. Alle reden om daarop verder te borduren waar mogelijk.

Zoeken naar iets speciaals

Wil je er zeker van zijn dat de badkamer er goed uit gaat zien met de betonlook? Dan is het wel van belang om alles hierop aan te laten sluiten. Dat kan je gelukkig heel gemakkelijk doen. Daarvoor kies je bijvoorbeeld voor speciale elementen die je eraan kan toevoegen. Andere soorten verf zijn daar goede voorbeelden van. Kijk eens wat er bij chalkpaint.store geboden wordt. Dit is een leuke manier om voor enkele extra effecten te zorgen. Zo komt de rauwe uitstraling van het beton er alleen maar nog beter uit. Het is niet voor niets een goede combinatie.

De juiste soorten kopen

Wanneer je besluit om voor beton en chalk te gaan dan is het wel zaak om de juiste soorten aan te schaffen. Dat geldt voor de chalk paint. Dat geldt echter net zo goed voor de beton cire. Daarom is het altijd aan te raden om dit te doen bij de echte specialisten. Die weten precies welke soorten verf je nodig hebt om je doel te bereiken. Zeker wanneer het om de badkamer gaat en vocht een grote rol speelt. Dat de specialist je hierbij kan helpen, is natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Daar is het om te doen.