Hoe werkt de Justfog Q16 Pro?
Gezondheidmannen

Hoe werkt de Justfog Q16 Pro?

3.16Kviews

Ben je van plan om over te stappen op de elektrische sigaret? Na wellicht vele jaren roken is nu het moment voor je aangebroken om tabak vaarwel te zeggen en te kiezen voor het vapen of dampen. Misschien ben je nu op zoek naar een elektrische sigaret die je gemakkelijk mee kunt nemen en die bijzonder gemakkelijk in het gebruik is. Ook wil je kiezen voor een merk en model waar je veel verschillende e-liquids mee kunt dampen, met of zonder toegevoegde nicotine. De Justfog Q16 Pro is een elektrische sigaret waar je veel profijt van kunt hebben. Heb je al eerder een Justfog gehad? De Justfog Q16 Pro is vernieuwd en maakt je dampervaring nog aangenamer. De Justfog is ook een perfect hulpmiddel om de rook- en nicotineverslaving af te bouwen.

Producteigenschappen van de Justfog Q16 Pro

De Justfog Q16 Pro heeft een verbeterde batterij met een vermogen van 900 mAh. Dit grotere vermogen maakt het mogelijk om de hele dag je elektrische sigaret te gebruiken voordat je hem weer opnieuw moet opladen. Het opladen gebeurt net als in de oudere modellen met een USB-kabel. Wat erg handig is, is het feit dat je twee knopjes op je batterij hebt. Met de ene knop steek je de Justfog aan, met de andere kies je voor een van de vier intensiteitsstanden. Hoe hoger de intensiteit, hoe meer damp je Justfog produceert. Het reservoir is ook veranderd. Je kunt hem nu van de bovenkant met E-liquid vullen door de topcap los te draaien. Deze vernieuwing maakt de Q16 Pro-versie net even wat handiger in het gebruik. Zoals je weet maken elektrische sigaretten gebruik van coils, die omgeven zijn met katoen. De coil verhit de vloeistof waarmee het katoen verzadigd is. De Justfog Q16 Pro heeft coils, omgeven door bio-katoen. Bio-katoen wordt op ecologisch verantwoorde wijze verbouwd en verwerkt.

Justfog Q16 Pro

Stoppen met roken door vapen met Justfog Q16 Pro

Wat is voor jou de belangrijkste reden om over te stappen op vapen? Als je het roken nog niet helemaal vaarwel wilt zeggen, is dampen een minder belastende activiteit, die je ook een aantal voordelen oplevert. Geen geuroverlast, geen vlekken op je vingers of kleding en bovenal, geen teer en andere schadelijke stoffen die je inademt. Je kunt uiteraard ook een Justfog Q16 Pro aanschaffen om op een verantwoorde wijze met roken te stoppen. Wat je dan doet is beginnen met het vapen van e-liquids waar nicotine aan is toegevoegd. Langzamerhand verlaag je de nicotineconcentratie zodat je lichaam hieraan kan wennen. Op het laatst heeft je lichaam geen nicotinebehoefte meer. Dan ben je in feite van het roken af en heb je de keuze of je helemaal stopt, of blijft genieten van het elektrisch roken.

Elektrisch roken? Bestel alles online

Is elektrisch roken met de vernieuwde Justfog Q16 Pro iets wat bij je past? Kies dan voor gemak en bestel je starterkit online. Er is een uitgebreid assortiment met verschillende e-liquids voor de Justfog. Ook reserveonderdelen zijn eenvoudig online te bestellen