Verhoog je eigen productiviteit en schaf een laptop aan
gamesInternetmannentechnologyzakelijk

Verhoog je eigen productiviteit en schaf een laptop aan

1.28Kviews

Merk jij ook wel eens dat je niet aan werken toekomt? En je eigenlijk minder doet dan je zelf zou willen? Dan kan het slim zijn om een laptop aan te schaffen. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat een laptop de productiviteit kan verhogen. De laptop wint het zelfs van de mobiele telefoon, desktop computer en tablet. Maar waardoor is dit verschil ontstaan? En waar moet je aan denken als je een laptop koopt om de productiviteit verhogen? En is een tweedehands laptop kopen van Remarkt dan wel een goed idee?

Een laptop verhoogt de productiviteit van werknemers. Onderzoekers zijn het daar al een tijdje over eens. Maar hoe komt dit eigenlijk? Uit onderzoeken is gebleken dat veel werknemers tegenwoordig onderweg zijn tijdens werkuren. Bijvoorbeeld om te reizen tussen afspraken of om op verschillende locaties te werken. Een laptop biedt dan een flexibele oplossing om toch nog efficiënt aan het werk te zijn. Een laptop beschikt daarnaast over verschillende voordelen ten opzichte van de mobiele telefoon of tablet. Zo beschik je over een groter scherm en een volwaardig toetsenbord. Hierdoor is het veel prettiger werken en worden werknemers ook eerder uitgedaagd om hun tijd goed te benutten.

Nog meer voordelen van een laptop

Natuurlijk zijn dat niet de enige redenen om een laptop te kopen. Een laptop van Remarkt.nl koop je immers niet zomaar. Het is een flinke investering en daar wil je uiteraard wel alles uit halen. Wij zetten de belangrijkste redenen om een laptop voor het verhogen van de productiviteit aan te schaffen op een rijtje:

  • Verloren uurtjes zijn voortaan verleden tijd. We zien vaak dat werknemers het lastig vinden om hun werktijd efficiënt in te delen. Zeker als ze vaak onderweg zijn. Met behulp van een laptop kun je voortaan overal je werk uitvoeren en dit niet enkel beperken tot het beantwoorden van mailtjes. Of je nu in een wegrestaurant zit of op het vliegveld op je vlucht zit te wachten. Je staat altijd in contact met je klanten.
  • Kantoorsoftware kan in de meeste gevallen eenvoudig op de laptop geïnstalleerd worden. Hierdoor heb je altijd alle belangrijke documenten en gegevens bij de hand, waardoor je zeer eenvoudig verder kunt met je werk. Dit is op je smartphone bijvoorbeeld meestal niet mogelijk.
  • Ook nog eventjes thuiswerken is met een laptop geen enkel probleem meer. ideaal als het werk zich opstapelt en je gelukkig nog wat extra vrije tijd over hebt. Besteed deze voortaan nuttig en leg nog even de laatste hand aan je werk. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 70% van de werknemers met een laptop thuis nog wel eens doorwerkt.
laptop van Remarkt.nl
laptop van Remarkt.nl

Laptop voor het werk aanschaffen: waar moet je aan denken?

Wil je een laptop voor het werk aanschaffen? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan waar je deze precies voor gaat gebruiken. Meestal volstaat een goedkoop model prima voor het beantwoorden van mailtjes of het installeren van bedrijfssoftware. Wanneer je echter naar iets meer snelheid verlangt, kun je beter voor een geavanceerd model kiezen.

Zijn de prijzen je te hoog? Of wil je werkgever je hier niet in tegemoet komen? Bekijk dan of een refurbished apparaat de oplossing kan bieden. Dit zijn gebruikte laptops die geheel gerestaureerd zijn, waardoor ze technisch gezien als nieuw zijn. Hierbij betaal je wel de prijs van een gebruikt toestel, waardoor je vele malen goedkoper uit bent om je productiviteit een boost te geven.