Sleutelhanger
AlgemeenInternetmannenvrouwen

Waarom een sleutelhanger met naam kopen erg handig is

1.65Kviews

Heb jij een sleutelhanger aan je sleutelbos hangen? Een sleutelhanger is er vooral voor bedoeld dat je je sleutels snel en gemakkelijk terug kan vinden. Het is dus handig als je sleutelhanger herkenbaar is. Als je echter soms een klein beetje slordig of vergeetachtig kan zijn, kan een sleutelhanger ook nog een andere functie hebben. Hieraan kan je namelijk ook je sleutel herkennen wanneer je hem weer eens bent kwijtgeraakt. Ideaal dus! Dit is ook waarom jij een sleutelhanger met naam kopen zou moeten! Als je naam aan je sleutelbos hangt door middel van een sleutelhanger, betekent dit dat iemand die jou sleutelbos terugvindt, deze meteen weer aan jou terug kan geven. De vinder weet dan namelijk van wie de sleutelbos is.

Op welke sieraden je nog meer je naam kunt graveren

Een sleutelhanger is niet het enige waar je naam op kunt laten graveren. Ook een armband kan je van je naam laten voorzien. Heel handig, vooral voor baby’s en kinderen. Een armband met naam baby is vooral leuk voor baby’s. Zo heeft je baby een super mooie armband die hij of zij voor altijd kan bewaren.. Ook voor kinderen kan een armband of ketting met je naam heel leuk zijn. Dit is namelijk iets wat zij altijd kunnen dragen, maar wat tegelijkertijd heel persoonlijk is. Omdat een armband of ketting met naam zo persoonlijk is, is het ook heel leuk om cadeau te geven: aan je beste vriend, je partner, je kinderen of iemand anders die dicht bij je staat. Sieraden met naam erop zijn een super origineel cadeau om te geven. Zou jij het niet ook leuk vinden om zo’n gepersonaliseerd sieraad cadeau te krijgen?

Sieraden en sleutelhangers met een foto

Naast dat je je naam kan laten graveren op sieraden en sleutelhangers, zijn er nog meer manieren om deze te personaliseren. Een manier hiervan is het invoegen van een foto. Een sieraad met een foto is heel origineel. Zo kan je bijvoorbeeld iemand die heel dierbaar voor je is of iemand die is overleden voor altijd bij je dragen. Dit is voor veel mensen een subtiele maar mooie manier. Hetzelfde geldt voor een sleutelhanger met foto van Shoppe.nl. Met een sleutelhanger met een foto erin, kan je ook een dierbare voor altijd bij je dragen. Echter, er is nog meer mogelijk. Je kan bijvoorbeeld ook een foto van jezelf erin doen, zodat je altijd weet welke sleutelbos van jou is. Een andere mogelijkheid is om een groepsfoto van bijvoorbeeld je familie of je vrienden erin te doen. Zo krijg je altijd als je naar je sleutelbos kijkt een glimlach op je gezicht, omdat je terugdenkt aan de leuke dag dat die foto gemaakt is.