3 masturbeertips
Gezondheidmannen

3 masturbeertips om als man lekkerder klaar te komen

1.67Kviews

Het is weer tijd voor jouw dagelijkse informatie over seks. En laten we eerlijk zijn, daar kunnen we stiekem toch wel heel erg van genieten. Zelfs als er momenteel geen liefde in je leven is, heb je gelukkig altijd nog een manier om jezelf te bevredigen. Masturberen is fijn. Op ieder moment van de dag. Even genieten van jezelf en je vervolgens volkomen relaxt voelen. Beter kan bijna niet. Toch komt er ook een tijd waarop masturberen wat saaier wordt. Bijvoorbeeld omdat je langere tijd alleen bent. Toe aan wat vernieuwing? Maak dan gebruik van de volgende 3 verrassende masturbeertips om als man nóg lekkerder klaar te komen.

1.    Anale soloseks

Anale seks. De ene man is er dol op en de ander associeert het al gauw met seks tussen twee mannen. Niets is echter minder waar. Ook als heteroseksuele man moet je anale seks een keer geprobeerd hebben. En nee, niet alleen bij een vrouw. Maar ook gewoon bij jezelf. Wist je dat je door het gebruik van bijvoorbeeld een anaal vibrator een nog heviger orgasme kunt krijgen? Er zijn speciale anale vibrators voor mannen verkrijgbaar. Deze hebben een gebogen schacht, waardoor je de prostaat eenvoudig kunt stimuleren. Door de prostaat te stimuleren kan je genieten van een orgasme zoals je hem nog nooit beleefd hebt.

2.    Glijmiddel maakt seks leuker

Ook bij soloseks is het belangrijk om voldoende vocht te gebruiken. Hier kan je het beste glijmiddel voor gebruiken, omdat dit minder snel opdroogt en minder schuurt. Nattigheid tijdens seks is niet alleen functioneel, maar het kan het ook nog eens een stuk prettiger maken. Veel mensen komen er ook nog eens een stuk sneller van klaar dan wanneer er geen glijmiddel wordt gebruikt. Heb je momenteel geen glijmiddel tot je beschikking? Gebruik dan een beetje spuug of natuurlijke massageolie. Dit werkt net zo goed en heb je vaak eerder in huis.

Glijmiddel

3.    Minder vaak

Masturberen is fijn en sommige mannen (en vrouwen) doen het dan ook heel vaak. Soms wel één of meerdere keren per dag. Hoewel we goed kunnen begrijpen dat dit inmiddels een routine is geworden, is het wel belangrijk om af en toe een masturbeersessie uit te stellen. Als je het te vaak doet, blijft het natuurlijk gewoon lekker, maar niet superlekker. Je komt te vaak klaar, waardoor je uiteindelijk ook geen goed orgasme meer kunt produceren. Bovendien wordt het eerder een routine dan puur genot. Om deze vicieuze cirkel te doorbreken is het belangrijk om minder vaak te masturberen. Al is het maar om de dag. Hierdoor hou je het spannend en zal een orgasme een stuk intenser aanvoelen.

Natuurlijk kun je ook eens experimenteren. Masturbeer niet iedere keer op dezelfde manier, maar probeer hier variatie in te brengen. We spraken al even over een anaal orgasme, maar benoemen hem toch nog een keer. Want een anaal orgasme is heel anders dan een gewoon orgasme. Maak gebruik van speciale anale speeltjes om de kans op een orgasme te vergroten. Met behulp van bijvoorbeeld Anal Beads til jij jouw solo-seksleven naar een geheel nieuw niveau.