masturbator
vrouwen

Masturberen: met een masturbator wordt het nóg intenser

997views

Hoewel mannen graag hun seksleven met elkaar bespreken, rust er nog steeds een beetje een taboe op masturberen. Dit terwijl het eigenlijk heel normaal is. Heel veel mannen én vrouwen masturberen. Dit is niet alleen goed voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid, maar ook nog eens om het seksleven te verbeteren. Toch komt er soms ook een tijd waarop eenvoudig masturberen niet meer voldoende is. Ben jij wel eens toe aan iets nieuws? Dan kan het gebruik van een masturbator de perfecte oplossing zijn. En geloof ons, er is genoeg te vinden!

Een masturbator is eigenlijk niets meer dan een product om het masturberen nóg intenser te maken. Zoals voor vrouwen een vibrator of dildo heel gewoon is, staat bij mannen de masturbator centraal. In de meeste gevallen is dit een mal van een echte vagina, anus of mond. Door deze te gebruiken ervaar je het gevoel van echte seks, zonder dat dit op het moment mogelijk is. Bovendien zien de masturbators er vaak levensecht uit. Genoeg om je fantasie en lichaam op hol te brengen.

Realistisch en goed alternatief

Natuurlijk zal een masturbator nooit de complete ervaring van echte seks kunnen evenaren. Toch komt het wel goed in de buurt. En sommige mannen hebben helaas niet de luxe om gewoon seks te kunnen hebben. Bijvoorbeeld door het gebrek aan een partner of doordat deze tijdelijk weg is vanwege een zakenreis of mini vakantie met vriendinnen. In dat geval is een masturbator een prima en bovenal realistisch alternatief om jezelf eens goed te verwennen. Bovendien worden masturbators steeds verder ontwikkeld. Waar ze voorheen er nog een beetje nep uitzagen, zijn ze inmiddels bijna niet meer van het echt te onderscheiden. Bovendien worden er materialen gebruikt die ook het gevoel levensecht maken.

Verschillende soorten masturbators

Net als bij vrouwen het aanbod van vibrators heel groot is, is dat ook het geval bij masturbators voor mannen. Gelukkig maar, want iedere man heeft andere wensen en voorkeuren. Benieuwd wat er momenteel op de markt verkrijgbaar is? Wij zetten de belangrijkste 2 spelers voor nu op een rijtje.

Verschillende soorten masturbators

Fleshlight

Bij het woord Fleshlight moet je wellicht direct aan een zaklamp denken. Dat is ook niet zonder reden, want deze masturbator heeft de vorm en het uiterlijk van een gewone zaklamp. De Fleslight heeft heel wat mannen weten te bekoren de afgelopen jaar en staat momenteel op de eerste plaats als het gaat om effectieve masturbators. Bovendien is deze masturbator niet voor éénmalig gebruik, zoals heel veel andere masturbators wel zijn. Je kunt hem zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Hierdoor ben je op de lange termijn ook zeker goedkoper uit.

Bovendien beschikt de Fleslight over nog iets speciaals wat hem echt uniek (en stiekem zo populair) maakt. Hij bevat namelijk een zogenaamde Real Feel Superskin. Dit betekent dat het materiaal net zo zacht en echt voelt als het echte werk. Bovendien hoef je nooit bang te zijn dat iemand de Fleslight ontdekt, want hij is vrijwel niet te onderscheiden van een gewone zaklamp.

Tenga

De Tenga behoort ook al heel wat jaren tot de absolute favorieten. Wereldwijd. In Japan is er zelfs een enorme hype om deze masturbator ontstaan. De Tenga heeft qua uiterlijk iets wek van een drinkfles, maar is een prima masturbator die gemaakt is van levensecht aanvoelend materiaal. Het enige nadeel van de Tenga is dat je deze na gebruik beter kunt weggooien. Gelukkig zijn ze betaalbaar, waardoor dit minder pijn doet aan de portemonnee.