Wat kan je een vriendin geven voor haar verjaardag
vrouwenwonen

Wat kan je een vriendin geven voor haar verjaardag?

408views

Velen van ons vinden het lastig om elk jaar weer een origineel en leuk cadeau te kopen als verjaardagscadeau voor je vriendin. Hoe zorg je er voor dat je haar blij maakt met het cadeau dat je geeft, zonder dat je zomaar een cadeautje koopt waar ze eigenlijk niet op zit te wachten. Wij helpen je een leuk cadeau uit te kiezen waar je écht indruk mee kunt maken op haar. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch weekendje weg of een mooie foto op plexiglas van jullie samen. Wij zetten een aantal leuke ideeën voor je op een rij.

Romantisch weekend weg

Veel vrouwen maak je enorm blij met een romantisch weekendje weg. Een paar dagen weg samen, even tijd voor elkaar en voor de liefde. Daarnaast is het een mooie kans om een nieuwe stad samen te gaan ontdekken. Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Denk bijvoorbeeld aan Parijs. Hoe leuk zou het zijn om samen twee of drie dagen in een hotel in de Franse hoofdstad te verblijven? Deze stad ligt op slechts vier uur rijden van Nederland en is dus goed bereikbaar. Ga je liever met het vliegtuig weg? Denk dan eens aan de mooie steden Praag, Kopenhagen of Rome, allemaal binnen een paar uur vliegen te bereiken. Een paar dagen weg zal voor jullie beiden voelen als een intense, romantische en sfeervolle vakantie. Een tijd om niet snel te vergeten.

Een foto van jullie samen

Beelden zeggen meer dan woorden, het is niet voor niets een spreekwoord dat vaak gebruikt wordt. Een foto is voor velen een hele mooie herinnering om te beseffen hoe fijn je het samen hebt. Je maakt pas echt indruk als je een mooie foto van jullie samen laat afdrukken op groot formaat. Denk bijvoorbeeld aan een foto op doek of een foto gedrukt op plexiglas. Een schitterende foto uitgewerkt op zo’n mooie achtergrond krijgt natuurlijk een mooie plek in huis. Het zal iets zijn waar ze trots op is, en wat ze graag zal willen delen met anderen door het een prominente plek in huis te geven.

Een dagje sauna

Een dag ontspannen in de sauna is iets wat veel vrouwen graag doen. Daarnaast kan het een hele fijne en gezellige dag worden als je dit samen met je vriendin gaat doen. Samen een fijne massage nemen, onderdompelen in een heerlijke jacuzzi of bijkomen in een zeer ontspannen Turks stoombad. Het geeft jullie beiden enorm veel rust en ontspanning. Combineer het met een etentje in een mooi restaurant en een overnachting in het wellness resort, en je komt gegarandeerd helemaal ontspannen weer thuis. In Nederland zijn er veel van dit soort centra te vinden, dus je hoeft niet ver te reizen om het te bezoeken.

 

We hopen je hiermee een beetje geholpen te hebben met een leuk cadeau voor je vriendin. Laat zien dat je er aandacht aan besteed hebt en goed over nagedacht hebt, dat zal ze enorm waarderen.