10 kleine dingen die meisjes gelukkig maken in bed
vrouwen

10 kleine dingen die meisjes gelukkig maken in bed

450views

Een goed seksleven is een belangrijk onderdeel van een gelukkige relatie. Wat een goed seksleven is, is voor iedereen verschillend. Het belangrijkste is dat beide partners binnen de relatie tevreden zijn. Als partner kun je daarvoor af en toe best een beetje extra doen. Bijvoorbeeld met behulp van deze 10 kleine dingen die meisjes gelukkig maken.

1.     Ontbijt op bed

Mannen raken vaak makkelijker opgewonden dan vrouwen. Veel vrouwen vinden voorspel dan ook een onmisbaar onderdeel van een goede vrijpartij. Maar eigenlijk begint het al voordat je samen naar bed gaat. Heb aandacht voor elkaar. En die aandacht zit in de kleine dingen. Van een compliment over haar nieuwe broek, tot een ontbijtje op bed.

2.     Zorg voor de juiste stimulatie

Voor veel vrouwen is stimulatie van de clitoris onmisbaar voor het krijgen van een orgasme. Dit kun je natuurlijk doen met je hand of tong, maar een clitoris stimulator kan hierbij een handig hulpmiddel zijn. Deze vind je in allerlei vormen, soorten en maten. Leuk om cadeau te geven, of als verrassing tevoorschijn te halen tijdens een vrijpartij.

3.     Sextalk

We schreven het al: het duurt bij vrouwen vaak langer om opgewonden te raken dan bij mannen. Een goede sextalk kan helpen om in de juiste mood te komen. Dus vertel elkaar eens wat jullie vanavond in bed willen gaan doen, stuur elkaar spannende appjes, of bel halverwege de werkdag je partner op voor een stiekem voorspel. Wedden dat de opwinding gedurende de dag flink toeneemt?

4.     Bespreek je fantasieën

Nog zo’n leuke als het om praten gaat: bespreek met elkaar je wildste fantasieën. Welke standjes willen jullie nog eens uitproberen? Of op welke plek zou je graag nog eens willen vrijen? Je leert elkaar hierdoor beter kennen op seksueel gebied en de kans is groot dat het je seksleven flink oppept!

5.     Speel een rollenspel

Komen er in jullie fantasieën specifieke rollen voor, zoals seks met een politieman, een strenge schooljuf of een stoere bodyguard? Misschien willen jullie er wel iemand bij uitnodigen? Wat let je om deze rollen uit te proberen? Niet is te gek, zolang jullie je allebei goed voelen in jullie rol.

6.     Zorg voor een goed glijmiddel

Veel vrouwen vinden een glijmiddel een fijne aanvulling in bed. Normaal gesproken wordt de vagina nat wanneer een vrouw voldoende opgewonden is. Toch werkt dit niet altijd even goed. Glijmiddel kan dan een oplossing zijn.

7.     Probeer eens wat nieuws

Is jullie seksleven een beetje in een sleur geraakt, en staat er standaard standje 69 op het menu? Maak je meisje gelukkig door eens wat nieuws te proberen. Dit kan van alles zijn. Koop eens een nieuw speeltje, of probeer een keertje uit of bondage wat voor jullie is. Er is veel mogelijk, zolang je er allebei open voor staat!

8.     Koop nieuwe lingerie

Laat merken dat je je meisje aantrekkelijk vindt, bijvoorbeeld door een nieuwe setje lingerie voor haar aan te schaffen. Iemand die zich mooi voelt, straalt dat uit. En wat is er nou leuker in bed dan een meisje dat zichzelf mooi en aantrekkelijk vindt?

9.     Experimenteer met speeltjes

Seksspeeltjes kunnen een fijne toevoeging aan jullie seksleven zijn. We gaven bij nummer twee al aan dat een speeltje handig kan zijn voor clitoris stimulatie, maar er zijn wat seksspeeltjes betreft nog veel meer mogelijkheden. Van geisha balletjes tot vibrerende eitjes. En van buttplugs tot penisring. Laat je verrassen!

10. Stap je bed uit

Hoe je je meisje gelukkig maakt in bed? Door af en toe uit bed te stappen en eens een andere plek te zoeken voor een spannende vrijpartij! In het bos, aan het strand, langs een drukke weg, of ’s avonds laat gewoon in de tuin: zolang jullie je er allebei prettig bij voelen en anderen geen last bezorgen is dit een tiende prima manier om je meisje gelukkig te maken!