papieren tasjes bestellen
Internetzakelijk

Papieren tasjes bestellen?

1.72Kviews

Wil je voor jouw onderneming graag papieren tasjes bestellen voor klanten? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij Rotimshop. Bij deze partij kun je terecht voor heel veel papieren tasjes in diverse formaten, kleuren en uitvoeringen. Daarbij wordt er een onderscheid gemaakt tussen budget en basic papieren tassen. Waar kies jij voor?

Basic papieren tasjes

Bij Rotimshop vind je zowel basic als budget tasjes. De basic papieren tassen hebben een gedraaid papieren handvat, een budget papieren tas heeft een platte handvat. De budget tassen zijn verkrijgbaar in bruin of wit, terwijl de basic tassen verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Bij beide soorten geldt dat je deze kunt bestellen in verschillende formaten. Wanneer je een eigen winkel hebt, raden we je aan om te kiezen voor tassen in verschillende formaten. Zo kun je artikelen van verschillende groottes in de tasjes pakken.

Bedrukte tasjes bestellen

Naast dat je onbedrukte tasjes kunt bestellen, kun je bij Rotimshop ook terecht voor het laten maken van bedrukte tasjes. Door tasjes te laten bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam, krijgt jouw bedrijf meer naamsbekendheid. Let erop dat de bedrukte tasjes wel een langere levertijd hebben dan de onbedrukte tasjes.bedrukte tas

Voordelen van Rotimshop?

Tegenwoordig zijn er heel veel partijen waar je terechtkunt voor het bestellen van papieren tassen. Waarom we je aanraden om een kijkje te nemen bij Rotimshop? Allereerst hoef je nooit lang te wachten tot jouw aankopen binnenkomen. Alle onbedrukte papieren tassen zijn namelijk leverbaar uit voorraad in het eigen magazijn. Hierdoor kun je uitgaan van een snelle levertijd. Als je de tassen op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, dan kun je deze de volgende dag al verwachten. Een ander voordeel van Rotimshop is dat er veel waarde wordt gehecht aan het verlenen van een juiste service. Heb je dus nog vragen of wil je graag advies op maat? Dan kun je altijd contact opnemen met de specialisten van het bedrijf.