relatie spannend houden
Gezondheidmannenvrouwen

Wat doe jij om je relatie spannend te houden?

1.56Kviews

Seks is een belangrijk onderdeel van de mens zijn leven. Wanneer je een relatie krijgt zul je dit dan al snel merken. Aan het begin van een relatie hebben mensen doorgaans heel veel seks. Alles is namelijk nog spannend en je moet nog aan elkaars lichaam en dergelijke wennen. Maar naarmate de relatie vordert kan het seksleven saaier worden. Veel mensen die in een relatie zitten ondervinden deze problemen aan den lijve. Dat is natuurlijk zeer nadelig, want een relatie met slechte seks, is een relatie die vaak niet meer gezond is. Er kunnen dan nodige problemen ontstaan die de relatie kapot kunnen maken.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat één van de twee ontevreden is met de seks. Om die reden kan het zijn dat één van de twee vreemdgaat en dat is natuurlijk dramatisch. Zoiets wil je ten alle tijden voorkomen. Daarnaast kan een slechte seksuele relatie ook zorgen voor veel frustraties in huis. Het kan er voor zorgen dat je ook ruzie gaat maken om andere zaken, omdat jullie beiden seksueel gefrustreerd zijn. Het is belangrijk om een seksrelatie dus gezond te houden. Maar hoe je doe dat? Bij dezen een aantal tips.

1: Probeer iets nieuws

Iets nieuws proberen kan nooit kwaad in een relatie. Je kunt bijvoorbeeld iets doen met speeltjes of andere standjes proberen tijdens de seks. Iets nieuws is altijd leuk en kan weer een goede dynamiek aan de relatie geven. En als de seks in de relatie beter wordt, zal dit er uiteindelijk ook in resulteren dat de seks in het algemeen beter is. En dat is natuurlijk een groot voordeel te noemen. Wat je voor nieuws in de relatie wilt proberen, is natuurlijk afhankelijk van jullie voorkeur en karakters. Het is belangrijk om dit van te voren goed te bespreken. Want het is van belang dat jullie er beide achter staan. Anders zal het er alleen maar in resulteren dat de relatie er slechter voor staat. Extra tip: Bekijk ook de spannende collectie van desexshop.nl.

relatie spannend houden

2: verander van locaties

Soms wordt de seks in een relatie ook saai omdat je vaak op dezelfde locatie zit. Dat kan natuurlijk altijd een nadeel zijn, want een saaie locatie kun je ook associëren met saaie seks. Als je heel lang op eenzelfde plek seks hebt gehad, ga je die locatie gelijk koppelen aan saaiheid. Dat is natuurlijk een groot nadeel. Elke keer wanneer je dan op die plek bent zul je de locatie weer associëren met de slechte seks. Daarom kan het leuk zijn om eens naar een andere locatie te gaan. Bijvoorbeeld een hele erotische locatie op een plek voor stellen. Op die manier kun je nieuwe dynamiek aan je seksleven geven en dat komt natuurlijk iedereen ten goede.

3: lees boeken over seks

Meer te weten komen over seks is natuurlijk altijd goed. Soms is de seks ook niet goed omdat de kennis ontbreekt. Het is dan belang om boeken te kopen en misschien kunnen die het seksleven aanzienlijk verbeteren. Bovendien doe je op die manier veel kennis op. En kennis is belangrijk om goede seks te hebben. Veel mensen bestreden daar te weinig aandacht aan en dat is echt zonde. Je seksleven verwaarlozen is namelijk nooit verstandig.