je eigen plekje
Gezondheidmannenwonen

Je eigen plekje rust hebben?

2.44Kviews

Soms hebben we even behoefte aan een plekje voor onszelf, dat hebben we allemaal wel eens. Het zou dan goed zijn dat je er even op uit kunt en dan je rust ook echt kunt pakken. Maar hoe doe je dat en waar moet je dan zijn? Je zou eens een kijkje kunnen nemen op www.stekelbos.nl en dan weet je niet wat je allemaal ziet. Dit kan namelijk zomaar een 2e huis voor je worden, of een vakantiewoning. Zomaar een plekje waar je in de weekenden naar toe gaat om even tot rust te komen. Als je een drukke week achter de rug hebt is het fijn om te ontspannen. Sommige mensen willen dan even alleen zijn, anderen juist samen. Maar bij Stekelbos is het allemaal mogelijk en dan is het fijn dat jij daar heen kunt wanneer je maar wenst.

De mogelijkheden

Of dat het nou gaat over je 2e woning of een plekje voor het weekend, je zou een chalet kunnen kiezen of een stacaravan en dan iedere keer weer kunnen genieten. Kwaliteit en betrouwbaarheid dat is waar je voor kiest en dat word je ook aangeboden. Je hebt ineens nog meer vrijheid en zo kun je ook echt je eigen plek kiezen om tot rust te komen.

chalet stacaravan

Even opladen, nieuwe energie

Het leven bestaat uit veel dingen die we moeten, soms vliegen we van het een in het ander en is er weinig tijd om even bij te komen. Je krijgt niet voldoende de kans om op te laden en dat kan er vaak voor zorgen dat mensen met een slaaptekort kampen of zelfs een burn-out krijgen. Het is beter als dat voorkomen kan worden en daarom is een eigen plekje hebben een goede oplossing. Daar kun je dan echt tot rust komen, maar wat kun je nog meer doen?

  • Zet je telefoon en tv eens een avondje uit, dan merk je pas hoe fijn het is om even niet bereikbaar te zijn. Je zal merken dat je er echt rustig van wordt (soms wel even wennen om zonder telefoon te zijn, maar het went snel!).
  • Kom er achter wat voor jou een manier is van ontspannen, wandelen, fietsen, een bad nemen. Ook dit zijn manieren om tot rust te komen en dit kan dan ook op je eigen plekje.
  • In welke omgeving moet je veel en waar niet? Als je dat kunt herkennen dan kun je je daar ook terug trekken als het je even teveel wordt.
  • Het is beter dat je je op tijd even terug trekt om alleen te zijn en tot rust te komen, dan wanneer je het te ver laat komen. Zorg er daarom voor dat je weet waar jij je eigen plekje hebt. Dit kan dichtbij huis zijn of verder weg, dat is voor iedereen anders.

Rust hebben we allemaal nodig en dan kunnen we opladen en met de nieuwe energie weer aan de slag.