antaris sloepen
mannen

Op zoek naar een nieuwe zomeractiviteit? Zoek niet verder!

1.6Kviews

Geniet van de zomer in een Antaris sloep?

Je hoeft echt niet naar Italië, Frankrijk of Spanje om heerlijk te genieten van de zomer. Dit kan prima in eigen land, zeker met de sloepen van Antaris. Ga heerlijk het water op en ontdek hoe anders het land is vanuit een sloep, die je plaatsen laat zien waar je nooit eerder geweest bent. Die je spannende avonturen op het water laat beleven en waarin je op het water ook heerlijk wegdroomt met een rosétje in je hand. En wordt het te warm? Dan neem je gewoon een verkwikkende duik in het water om jezelf daarna weer heerlijk op te laten drogen in je eigen sloep. In een sloep voel je je helemaal vrij.

Sloep met stijl en design

Heb je de keuze gemaakt en wil ook jij de voordelen van een sloep ervaren? Kies dan voor Antaris sloepen, als je tenminste een sloep met stijl en design wenst. De sloepen van Antaris onderscheiden zich door de kleuren en de uitgebreide uitrusting. Niet voor niets staat Antaris synoniem voor het beste wat ons land aan sloepen te bieden heeft. Je ervaart in een sloep spanning en vaart op hogere snelheid en met kracht door de wateren. In dezelfde sloep rust je ook heerlijk uit en schud je de stress van alledag van je af. Vergeet dan niet dat heerlijke flesje wijn mee te nemen.

Grotere en kleinere uitvoeringen

Antaris biedt verschillende sloepen in grotere en kleinere uitvoeringen. De vaartuigen worden in Nederland ontworpen en gebouwd. Antaris beschikt over een eigen polyesterfabriek die uiteraard ook in Nederland gevestigd is.

Van de allerbeste kwaliteit

Of je nou een nieuwe of een tweedehands sloep van Antaris koopt, je koopt altijd een sloep van de allerbeste kwaliteit. Uiteraard is een tweedehands sloep goedkoper in aanschaf. Koop dan wel een tweedehands sloep bij Antaris, want dan profiteer je van de aantrekkelijke prijs en weet je zeker dat er van verborgen gebreken geen sprake is en dat je een sloep koopt waarop gewoon garantie en service op van toepassing is.

Voor grachten of open meer

Houd bij de aanschaf van een sloep van Antaris wel rekening met het vaargebied. Vaar je vooral op open meer, of gebruik je de sloep vooral door de grachten Is een open sloep handiger, of past een cabin sloep juist beter bij je. Denk ook na met hoeveel mensen je denkt te gaan varen. Houd je van gezelschap en gezelligheid, of zoek je liever zelf de rust op? Het zijn allemaal vragen waarop jij het antwoord moet hebben voor je een sloep koopt. Dat geldt ook voor het brandstoftype; wil je elektrisch of een sloep op diesel? Gelukkig sta je er bij de keuze voor een sloep nooit alleen voor. De specialisten van Antaris helpen je namelijk graag verder.antaris sloep kopen