Beste vakantiebestemmingen voor mannen
mannenVakantie

Beste vakantiebestemmingen voor mannen

3Kviews

Met je vrienden op vakantie, een vrijgezellenfeestje of van plan om met je vrienden weer eens samen te komen en als reünie op vakantie te gaan? Dan hebben wij wat inspiratie voor je. We geven een aantal bestemmingen waar je met je vrienden een prachtige tijd zult hebben. We hebben een diverse aanbod, zodat er altijd iets tussen zit wat helemaal bij jou en jouw vrienden past.

1. Stedentrip naar Dublin

Met de vrienden naar Dublin zal ongetwijfeld een succesvol weekend zijn voor iedere man. Het hoogtepunt van de bezienswaardigheden van de stad is namelijk de Guinness fabriek, waar je uitleg krijgt over het proces hoe het bier wordt gemaakt. De rondleiding gaat naar het bovenste gedeelte van de fabriek en bovenin is er een panorama bar waar je onder het genot van een guinness biertje een prachtig uitzicht hebt over de stad. Dublin heeft nog veel meer te bieden, waaronder de vele bars met o.a. live muziek op de straat met de naam Temple Bar. Verspreid over de stad zijn uiteraard nog veel meer gezellige bars en mooie bezienswaardigheden te vinden.

2. Een lang weekend naar Mallorca

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om voor een langere tijd naar Mallorca te gaan, maar ook voor een paar dagen is Mallorca een echte aanrader. Afhankelijk van de wensen is het zowel in het hoogseizoen als daar buitenom een aanrader. Buiten het hoogseizoen om is Mallorca een uitstekende plek om er een actieve vakantie van te maken. Een wandel-, fiets- of autovakantie zijn echte aanraders.

Mallorca

 

Genieten van het strand, uitgaan en lekker eten aan de boulevard? Ga dan naar een van de badplaatsen op het eiland. Hoewel veel badplaatsen, waaronder El Arenal en Magaluf zich voornamelijk richten op jongeren is de hoofdstad Palma juist ook geschikt voor ouderen.

3. Een paar dagen zeevissen in Noorwegen

Het zuiden van Noorwegen is uitermate geschikt om te gaan zeevissen met je vrienden. Wanneer jij en je vrienden in het verleden al veel hebben gevist en dit een favoriete hobby van jullie is dan is Zuid-Noorwegen de plek om eens te bezoeken. Het klimaat is er ook aangenaam en het beschikt over een erg mooie natuur. Dat is eens wat anders met je vrienden dan het hele weekend aan een bar hangen. Hoewel dat natuurlijk in de avond na een dagje fanatiek vissen nog steeds goed mogelijk is.

4. Oostenrijk voor skiën en Après-ski

Wil je in de wintertijd een geweldige tijd beleven met de mannen? Stap samen de auto in en ga richting Oostenrijk. De rit op zich kan al een avontuur zijn, maar eenmaal aangekomen ben je overdag lekker actief bezig met het skiën en ’s avonds kun je losgaan tijdens de Après-ski. Maar natuurlijk zul je overdag ook al wel een paar halve liters hebben gedronken met de vrienden bovenop de berg.Oostenrijk voor skiën en Après-ski

 

5. Kies een voetbalwedstrijd uit en bezoek de bijbehorende stad

Klinkt als het perfecte weekend voor de mannen. Tickets voor een voetbalwedstrijd van Real Madrid of Barcelona? Maak er direct een weekend van met je vrienden. Dit klinkt als het perfecte weekend waarbij je volop geniet van een goede pot voetbal en met een paar potjes bier. En natuurlijk nog veel meer bars en een paar bezienswaardigheden. Bovendien is Spanje een perfect vakantieland dat tal van bestemmingen heeft voor iedereen en alle soorten vakanties.