persoonlijke verzorging
fashionGezondheidmannenMode

De huidige trends op het gebied van persoonlijke verzorging

1.57Kviews

Ben je zo iemand die graag de laatste trends volgt? Vergeet dan zeker de trends op het gebied van persoonlijke verzorging niet. Je wilt natuurlijk wel goed voor de dag komen. Lees daarom snel verder over dé mannenkapsels 2020 en de verzorgende bio peeling.

De mannenkapsels van 2020

De afgelopen jaren hebben we al heel wat uiteenlopende mannenkapsels voorbij zien komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het Lil Kleine kapsel en het Peaky Blinders kapsel. Beide populaire kapsels die je steeds meer tegenkwam. Wat zijn de trends voor mannenkapsels in 2020? Het is in ieder geval het jaar waarin haar gezien mag worden. Je haar onder een beanie verstoppen lijkt verleden tijd.

Lang of opgeschoren

De fade cut is tegenwoordig populair onder mannen. De inspiratie van dit kapsel zijn de kapsels van de heren van Peaky Blinders. De fade cut is een ver doorgevoerde variant, waarbij het haar onderaan flink geschoren is en bovenop juist een volle bos behouden blijft. Maar je kunt het ook gewoon simpel houden met opgeschoren haar. Dit was in verleden jaren een trend en ook in 2020 blijft dit zo. Houd je juist van lang haar? Ook dan zit je dit jaar goed. De man bun is namelijk heel populair. Kijk bijvoorbeeld naar Gareth Bale. Mits je het haar goed verzorgd, ziet dit er goed uit bij een man.

Bio peeling

Naast je haar, is er natuurlijk ook nog je huid. Wanneer we aan maskers en peelings denken, denken we vooral aan vrouwen die hier dol op zijn. Maar wist je dat er ook voldoende mogelijkheden voor mannen zijn? Het is anno 2020 bovendien helemaal hip om je huid goed te verzorgen. Een bio peeling is hiervoor ideaal. Zeker wanneer je veel last hebt van huidklachten zoals acne. Let erop dat je erkende en professionele producten in huis haalt. Dit biedt je de zekerheid dat het optimaal zijn werk zal doen.

Meerdere behandelingen

Naast het gebruik van erkende en professionele producten, kun je er ook voor kiezen om een echte specialist in te schakelen. Op die manier weet je helemaal zeker dat de bio peeling het optimale effect op je huid heeft. Zo kun je een behandeling ondergaan bij een specialist voor het beste resultaat. Bovendien is het belangrijk om te weten dat één behandeling niet genoeg zal zijn, zeker wanneer je echt veel last hebt van huidklachten. De resultaten worden namelijk beter naarmate je meer behandelingen ondergaat. Het is dus raadzaam om meerdere behandelingen te ondergaan. Je huid zal je absoluut dankbaar zijn!