Met opvallend POS-materiaal zet je jouw product in de spotlight
zakelijk

Met opvallend POS-materiaal zet je jouw product in de spotlight

625views

Heb je een mooi product of een campagne die je graag wat extra aandacht wilt geven? Dan kies je voor opvallende point-of-sale-materialen! In dit artikel geven we je alvast wat inspiratie voor verschillende materialen die je kunt gebruiken om jouw product of bedrijf in de spotlight te zetten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een levensgrote kartonnen pop, een mooie display voor je producten of juist een kleine maar opvallende wobbler? We zetten ze voor je op een rijtje!

Opvallen met een levensgrote pop

Een opvallende soort POS-materialen is natuurlijk de levensgrote kartonnen pop. Die poppen worden gemaakt van stevige materialen, zoals honingraatkarton, waardoor ze stevig staan en niet snel zullen beschadigen. Je kunt in veel situaties gebruik maken van een kartonnen pop. Zo kunnen ze klanten voor de winkel uitnodigen om naar binnen te komen, of kunnen ze op een evenement de aandacht trekken. Ook bij een winkelpresentatie doen ze het goed! Ze helpen je bedrijf echt op te vallen. Het fijne aan zo’n kartonnen pop is daarnaast dat ze gemakkelijk te vervoeren zijn, weinig wegen en na gebruik gerecycled kunnen worden.

De kracht van kartonnen displays

Heb je een product dat je graag extra aandacht wilt geven, dan doe je dat met een kartonnen display op maat. Je kunt met zo’n display je creativiteit alle ruimte geven. Ze hoeven tegenwoordig namelijk niet meer standaard of saai te zijn, maar kunnen een mooi en opvallend uiterlijk hebben. Ook deze displays worden vaak gemaakt met honingraatkarton, waardoor ze allerlei vormen kunnen hebben. Je kunt ze dus perfect op je product laten aansluiten. Vloerdisplays zijn gemakkelijk te verplaatsen en uit elkaar te halen, wat ze ook geschikt maakt voor een evenement of beurs. Met kassadisplays kun je een klant daarnaast verleiden om een impulsaankoop te doen. Perfect voor kleine producten!

Een wobbler trekt de aandacht

Ook met wobblers kun je in de winkel goed de aandacht naar je product trekken. Ze springen in het oog en laten je product echt opvallen. Een wobbler is een bedrukte kaart waarop een opvallend design of een aantrekkelijke tekst staat. Je kunt hem door middel van een kunststof strip aan een stelling bevestigen, maar ook aan de kassa of wand. Omdat de wobbler een beetje beweegt, valt hij echt op en trekt hij de aandacht van de klant. Een leuke manier om je product in de schappen op te laten vallen!