Tips voor een goede gezondheid
Gezondheidmannensport

Tips voor een geslaagde date

1.49Kviews

Heb je binnenkort een dat met een leuke vrouw waar je al een tijdje een oogje op hebt? Maar is het al enige tijd geleden dat je voor het laatst op een echte date bent geweest met iemand? Stop dan nu waar je mee bezig bent en lees meteen enkele handige date tips, zodat jouw eerste date perfect zal verlopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan de barbier,  gewoon lekker jezelf zijn en een passende activiteit kiezen? Dit zijn allemaal losse ingrediënten die samen jouw date naar een hoger niveau zullen tillen.

Zo maak je een goede eerste indruk

Iedere hippe man weet dat je tegenwoordig niet meer naar de kapper gaat, maar naar De Barbier. Eigenlijk is dit principe helemaal niet zo nieuw. Barbier is zelfs één van de oudste beroepen ter wereld. En juist daarom is het zo interessant dat dit weer helemaal terug aan het komen is. Het is weer helemaal hip om een bezoekje aan de barbier te brengen. Zeker wanneer je binnenkort een date hebt met een leuke vrouw. Je wilt er natuurlijk wel op je best uit zien. Na een bezoekje aan de barbier zie je er helemaal strak en verzorgd uit, tot in de puntjes. En zó maak je een goede eerste indruk.

Wees vooral jezelf

Goed, je bent bij de barbier geweest en dus zijn je haren en baard tot in de puntjes verzorgd. Nu kan er niets meer misgaan, toch? Fout. Er is namelijk nog een hele belangrijke tip: wees vooral jezelf. Veel mensen, zowel mannen als vrouwen, hebben de neiging om zich anders voor te doen tijdens de eerste date, of zelfs eerste paar dates. Dit kan zijn wegens onzekerheid over hun eigen persoonlijkheid en karakter, of omdat ze iemand niet willen afschrikken. Maar het beste dat je kunt doen, is gewoon helemaal jezelf zijn. Je date zal dit of accepteren, of niet, maar dan weet je in ieder geval dat je altijd jezelf bent gebleven.

Kies een passende activiteit

Naast er verzorgd uit zien en lekker jezelf kunnen zijn, is het natuurlijk ook belangrijk om vast te stellen wát jij en je date precies gaan doen. Hoe ziet jullie eerste date eruit? Dat je niet meteen samen een weekendje weg naar een romantisch eiland gaat is duidelijk. Maar er zijn talloze opties om uit te kiezen. Zorg er vooral voor dat het past bij jou en je date. Weet je bijvoorbeeld dat je date totaal geen affiniteit met sport heeft, neem haar dan niet mee naar een tennis- of golfbaan. Is je date een sociaal dier dat goed eten kan waarderen, dan is een gezellig etentje in een knus restaurant bijvoorbeeld een goed idee.