De voordelen van de galaxy note 10
Internettechnologyzakelijk

De voordelen van de galaxy note 10

2.15Kviews

De galaxy note 10 is vanaf deze maand eindelijk verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Veel Nederlanders keken wekenlang uit naar dit moment en nu is het eindelijk zover. Eerder dit jaar verscheen al de nieuwe Galaxy S10, maar dit was niet direct voor iedereen een daverend succes. De kritische gebruiker had hier nog een hoop op aan te merken en al snel bleek dat er een opvolger op de markt zou verschijnen: de Samsung Galaxy Note 10! Overweeg jij om dit nieuwe toestel aan te schaffen en ben je benieuwd naar de voordelen? Wil je weten of het aanschaffen van galaxy note 10 accessoires de moeite waard is? Hieronder lees je de belangrijkste opstekers van deze telefoon.

In alle soorten en maten verkrijgbaar

Liefhebbers van de galaxy note 10 opgelet! Eindelijk is het moment daar dat Samsung verschillende formaten van de twee duurste Galaxy-series op de markt brengt. Tot op heden was hier waarschijnlijk nog niet voldoende (prijs)ruimte voor, waardoor mensen met een beperkt budget dit toestel niet konden aanschaffen. Vanaf deze maand is dit gelukkig anders. Naast de standaard Samsung Galaxy Note 10, kun je nu ook kiezen voor de Samsung Galaxy Note 10+.

Normaal gesproken werd de Note-serie juist gekenmerkt door de grootste beeldschermen, waardoor het nu zeker opvallend is dat er ook een kleinere variant verkrijgbaar is. Deze variant is wel direct ook het meest aantrekkelijk, want de verschillen met het grotere toestel zijn helemaal niet zo groot. En dat terwijl de adviesprijs al vanaf €950,- gaat! Als je niet direct over het allergrootste scherm wilt beschikken, maar wel verliefd bent op de Note-serie, is deze kleinere variant dan ook zeker een aanrader.In alle soorten en maten verkrijgbaar

Geavanceerde camerafuncties

Samsung staat al heel lang bekend om zijn geweldige camerafuncties en dat is bij de nieuwe Note-series gelukkig niet anders. Naast een geweldige camera zijn er dit keer ook extra geavanceerde camerafuncties toegevoegd. De meest opvallende is de kunstmatige achtergrondscherpte die in videomodus actief wordt. Hierdoor wordt de kwaliteit van opgenomen video’s een stuk beter. Er zijn nu eenmaal momenten die je je wilt herinneren voor later. Dan is het fijn om over een prettige videocamera te beschikken.

Wist je dat de gemiddelde Note-gebruiker ook nog eens veel meer doet met de camera dan andere gebruikers? Zo zien we dat veel vloggers van de galaxy note 10 gebruik maken, omdat deze zelfs over een speciale vlogfunctie beschikt!

Enorm veel verschillende kleuren

Laten we het nu eens over het aantrekkelijke design van de Galaxy Note 10 hebben. Deze mag echt niet ongenoemd blijven, want het design en het kleurgebruik is misschien wel het meest opvallende van het hele toestel. Er zijn maar weinig telefoons die in zoveel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Dankzij de Aura Glow-kleur zal de telefoon in ieder licht een andere kleur aannemen. Hiermee heeft Samsung een geweldige primeur. Of je het nu mooi of overbodig vindt, het weerspiegelt zeker de luxe en bijzondere aantrekkingskracht van de nieuwe Note-series.

Genoeg redenen dus om de nieuwste galaxy note 10 eens in de winkel te bekijken. Al heel veel mensen gingen je voor!