Blinds nodig?
wonen

Blinds nodig?

2.37Kviews

Blinds worden ook wel houten jaloezieën genoemd. Dit is deels voor de sfeer in jouw huis, maar dit dient ook als zonwering voor in huis. Je kan de lamellen namelijk kantelen, waardoor je kan kiezen hoeveel daglicht er binnen komt. Als de zon helemaal aan het schijnen is kan je ze bijvoorbeeld helemaal dicht draaien, maar later ook weer open, zo dat er nog lekker wat licht binnenkomt aan het einde van de dag. De blinds kan je gemakkelijk voor ieder gewenst raam hangen, want ze worden namelijk geheel op maat gemaakt. Niet alleen voor blinds kan je hier terecht, maar ook voor shutters. Van Eyck shutters beschikt over een grote collectie met daarin verschillende soorten raamdecoratie. Neem snel een kijkje.

De collectie van Van Eyck shutters

De blinds dragen bij aan een extra effect binnen het interieur. Als je niks voor de ramen hebt hangen is het ook een beetje saai. Daarbij zijn ze dus ook meteen handig, omdat je ze lamellen gewoon kan draaien. Binnen deze collectie kan je ook kiezen voor verschillende soorten materiaal. Het is dus maar net wat jij wil en wat er bij jouw interieur past. Kies bijvoorbeeld uit houten blinds, aluminium blinds en kunststof blinds. Deze kunnen ze allemaal op maat maken, zodat ze precies voor jouw ramen kunnen hangen en dienen voor decoratie én zonwering.

De collectie van Van Eyck shutters

Waarom kies je voor Van Eyck shutters

Als je kiest voor de blinds van Van Eyck dan weet je zeker dat je een goede service krijgt. Na plaatsing van de blinds, die zij uitvoeren, krijg je een garantie van wel 5 jaar. Als er iets mee gebeurd hoef je dit dus niet zelf te bekostigen. Vind jij het fijn als je persoonlijk contact heb met iemand van het bedrijf? Dan zit je hier goed, want zij vinden dit ook erg fijn. Geef de maten door van jouw ramen en zij zorgen er voor dat het geheel op maat wordt gemaakt, zodat je elk raam kan voorzien van mooie blinds.

Meer weten over Van Eyck shutters

Wil je graag wat meer weten over alle mogelijkheden van de blinds? Neem dan gewoon even contact op met de medewerkers en zij kunnen je hier in ieder geval meer over vertellen.