zo verhelp je chaos op jouw feest! (1)
entertainmentmannen

zo verhelp je chaos op jouw feest!

8.16Kviews

Al je vrienden zijn uitgenodigd voor je jaarlijkse verjaardagsfeest. De locatie is geregeld, de drankjes en hapjes zijn ingeslagen en je bent er helemaal klaar voor. Het feest vier je dit jaar niet thuis maar hiervoor is een zaal afgehuurd. Met de eigenaar heb je de afspraak gemaakt om een deel van de ruimte af te zetten met een scherm. De zaal is veel groter dan het aantal mensen die op je feestje komen. Het staat ongezellig om een halfvolle ruimte te aanschouwen. Maar helaas is er iets niet goed gegaan. Hoe kan je dit nu oplossen?

Maak de ruimte kleiner

Een scherm is natuurlijk de beste oplossing om de ruimte te verkleinen. Dat maakt het heel eenvoudig om de zaal op een gezellige en sfeervolle manier een stukje kleiner te maken. Maar nu is dat dus niet mogelijk. Gebruik dan afzetlint om een deel van de zaal af te zetten. Door een feestelijk lint te gebruiken maak je er een grappig geheel van en zullen je gasten begrijpen dat het niet de bedoeling is om door de hele zaal te dansen.

Feestjes vieren

Het draait natuurlijk allemaal om de gezelligheid op je feest. Maak er dus een gezellige sfeervolle ruimte van door voldoende slingers en ballonnen op te hangen en het leuk aan te kleden. Muziek kan ook niet ontbreken, vooral de foute nummers waar je graag op danst. Misschien heb je wel een favoriet dansje die je altijd uitvoert met je vrienden. Nu is het je kans om te schitteren op je eigen feest.

Afzetlint opgehangen maar het werkt niet?

Ben je bang dat het toch niet werkt? Denk je dat je gasten evengoed de hele ruimte gebruiken? Maak dan gebruik van de ruimte en verzin een aantal leuke kroegspelletjes om te doen. Van een spelletje bier pong tot een spelletje ballon kapot trappen die aan je been hangen. Een grote ruimte heeft ook veel voordelen. Wees niet bang dat het er ongezellig uit zal zien. Gezelligheid komt vanzelf op gang en dat heeft niets met de ruimte te maken.

bier pong

Feestchaos voorkomen

Een van de dingen die je wil voorkomen is dat mensen zich vervelen. Mensen die zich vervelen veranderen in kleine kinderen en worden vervelend. Door een aantal spellen neer te zetten en muziek op te zetten vermaakt iedereen zich op elk feest. Is de ruimte toch erg leeg en staat er een pooltafel laat je gasten hier dan lekker gebruik van maken.

Daarnaast wil je het je vrienden altijd zo makkelijk mogelijk maken. Zorg ervoor dat het duidelijk is waar de drankjes gehaald kunnen worden, wat de bedoeling is van je feestavond en het duidelijk is voor iedereen hoe laat de avond eindigt. Probeer zo min mogelijk rommel te krijgen en vermijd dan ook overbodige versiering als confetti of andere vervelende dingen die je niet meer van de vloer krijgt.

Een feest moet volstaan met grappige en hilarische momenten. Gaat het niet helemaal zoals gepland? Maak er dan toch weer een grappige en hilarische avond van. Bekijk deze kleine problemen als een uitdaging en maak er altijd het best van.