Een stoere werkschoen welke voor elke man geschikt is
mannenModezakelijk

Een stoere werkschoen welke voor elke man geschikt is!

1.72Kviews

Werkschoenen, ze zijn vaak niet super modieus omdat ze toch enkel voor de werkzaamheden gedragen worden. Steeds meer mannen willen er echter ook tijdens hun werk optimaal uitzien en zo zien we een shift van de meer traditionele werkschoen, naar modellen gebaseerd op hedendaagse schoenen of sportschoenen. Deze modellen voldoen aan de veiligheidseisen welke volgens de Nederlandse en Europese richtlijnen zijn opgesteld maar ogen als normale schoenen. Zo ontstaat een werkschoen welke voor elke man geschikt is!

Werkschoenen met S3 certificering

Er zijn verschillende certificeringen met betrekking tot de werkschoen. Werkschoenen met S3 certificering behoren tot de op een na zwaarste certificering en zijn hierdoor geschikt voor zowel licht als zware werkzaamheden waarbij de kans bestaat op ongelukken met machines. De schoenen worden enkel overtroffen door de S5 werkschoenen en zijn hierdoor geschikt voor vrijwel alle werkzaamheden. De S5 heeft enkel een tussenzool met antislib profiel als extra veiligheidsoptie. Wil je er zeker van zijn dat je voeten optimaal beschermt zijn dan zijn werkschoenen met S3 certificering hier ideaal voor. Deze werkschoenen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo zijn er hoge modellen waar de schoen tot boven de enkel uitkomt, lage modellen waarbij de schoen onder de enkel uitkomt of nog net tegen de enkel aanzit en laarzen. De laarzen zijn vooral handig in het geval van buitenwerk of werk op plekken waar men water tegen kan komen. De lage schoen bij werkzaamheden welke grote mobiliteit van de drager vragen (lagen schoenen lopen immers vaak het meest gemakkelijk) en de hoge schoenen waar men werkt op plekken waar er meer gevaar bestaat voor stoot schade (een hoge schoen bied immers enige bescherming boven de voet zoals bescherming van de enkel).

Werkschoenen met S3 certificering

Het uiterlijk van de werkschoen

De werkschoenen met de S3 certificering zijn allang niet meer de zwarte of bruine hoge robuuste en vooral grote en zware werkschoenen van vroeger. De modellen ogen als sportschoenen en komen in verschillende kleuren. Natuurlijk blijft de zwarte kleur overheersen maar er zijn ook schoenen in de kleur blauw of grijs. Kleurelementen op de schoen geven contrast met de vaak donkere schoen en geven zo een sportief uiterlijk aan de schoen. Combinaties met rood, groen, fluor behoren allemaal tot de mogelijkheden. Op deze manier kan je er in je werkschoenen top uitzien en sommige modellen zijn dermate modieus dat het niet eens te zien is dat het een werkschoen betreft. Door het steeds modieuzer worden van de schoen met een steeds groter kleurenpalet, groeit natuurlijk ook het aanpassingsvermogen aan het bedrijfsuniform. Zo kunnen kleuren uit de werkkleding gecombineerd worden met dezelfde kleuren schoen of accent op de schoen. Hierdoor ontstaat een meer uniforme uitstraling welke de netheid van het bedrijf beter overbrengen op de klanten. De uitdrukking “kleren maken de man” geeft aan hoe groot het belang is van er goed uit zien, ook op de werkvloer. Met de moderne veiligheidsschoenen komt elke man, stoer en goed voor de dag. Een fijne schoen geeft een goed gevoel en werken terwijl je je goed voelt zorgt voor een verhoogde productiviteit. Aarzel daarom niet en gun jezelf of je personeel de werkschoen die jij of zij verdienen!