Breng je passie in je huiskamer
https://www.pinterest.es/pin/852658141931915085/
mannenwonen

Geef je interieur een mannelijke toets

1.99Kviews

Soms wil je als man gewoon je interieur wat meer mannelijk aankleden. Met een paar typische elementen kom je al een heel eind ver. Je hoeft daarom niet je hele interieur om te bouwen. Behoud gerust je huidige meubelen en accessoires en voeg er enkele stoere zaken aan toe. Je zult versteld staan hoe jouw interieur er plots heel anders zal uitzien.

Breng je passie in je huiskamer

Er zijn bepaalde items die met je passie te maken hebben die je gerust in huis mag halen. Ga je graag op reis en hou je van bijzondere dranken? Denk dan bijvoorbeeld aan en wereldbol in combinatie met een bar. Je kent ze wel, die grote staande globe bars waar je niet kunt naast kijken. Ze doen nostalgisch aan maar stralen anderzijds charme uit. Grote wereldbollen met daarin je dranken voorraad doen denken aan Engelse Lord clubs of het interieur van een zeilschip van een beroemde ontdekkingsreiziger. Als je een dergelijke wereldbol inclusief minibar in huis haalt, getuig je van klasse. En één ding is zeker: het geeft je interieur een zeer mannelijke uitstraling. Tegenwoordig vind je ze in alle afmetingen: van grote wereldbollen op wielen tot kleine tafelmodellen. En ze bestaan in klassieke en moderne uitvoeringen. Dit betekent dat er voor elke soort huiskamer er wel een bar globe te vinden is.

wereldbol mannelijk
https://www.pinterest.es/pin/90212798764375641/

Combineer verschillende mannelijke interieur elementen

Niet alleen een globe, maar ook andere stoere accessoires helpen jou om je interieur er mannelijker te doen uitzien. bijvoorbeeld ook een stoere flesopener behoort tot het inrichten van je huiskamer, en meer bepaald je hoekje waar je je barglobe plaatst. Een flesopener in de vorm van een speelkaart is een zeer discreet object. Onderzetters in de vorm van een pallet zijn best wel decoratief. En nu je toch bezig bent met drank, kun je bijvoorbeeld denken aan een mooi geslepen whisky karaf met bijhorende glazen. Hang nog een stijlvol metalen bord aan de muur, en je barhoekje is klaar. Nu nog een paar luie fauteuils rond je globe bar plaatsen en je kunt uren en uren keuvelen met je vrienden. Neem bijvoorbeeld een kijkje op www.cavetown.nl waar ze alles voor je industriële interieur verkopen.

 

Neem je hele woning onder handen

Nu je je eigen mannen-hoekje hebt gecreëerd, ga dan eens kritisch rond in je huis. Misschien kan elke kamer wel een paar mannelijke toetsen gebruiken. Stoere wanddecoratie, een aparte klok met karakter of een verweerd vloerkleed geven jouw woonkamer een heel andere look. Denk voor je slaapkamer aan een stoerespiegel en sfeervolle maar tegelijkertijd robuuste verlichting.

Verweerd vloerkleed
https://www.pinterest.es/pin/256916353717888715/

Ook in je badkamer kun je bijvoorbeeld een stevig bakkersrek voorzien voor je handdoeken en verzorgingsproducten. Plaats een stevige kapstok in de hal en voorzie je WC ruimte van industriële accessoires. Wees kritisch en plaats elk item op een strategische plaats. Soms kan het opgaan in het geheel, soms kun je één bepaald object als eyecatcher laten dienen. Zolang er evenwicht is in het geheel, zit je OK. Kies nog een paar mooie kunstwerken die bij je interieur passen om het geheel af te maken.

Bakkersrek en accessoires badkamer
https://www.pinterest.es/pin/524599056592358534/