Ontdek het beste kostuum voor elke gelegenheid
fashionmannenMode

Ontdek het beste kostuum voor elke gelegenheid

2Kviews

Elke man is anders, sommige mannen dragen elke dag een pak naar kantoor.
Terwijl andere mannen alleen in een kostuum verschijnen tijden feestelijke of formele evenementen. Een net pak kan niet ontbreken in de kast van een man. Er zijn verschillende gelegenheden waarbij een net pak van pas komt. Voor elke gelegenheid draag je weer een andere kleur of een ander kostuum. Heb je geen idee wat voor pak bij welke gelegenheid past? We zetten het voor je op een rijtje.

Kostuum voor zakenmensen

Sommige mannen dragen met veel plezier dagelijks een kostuum. Deze zakenmensen zijn dan ook op zoek naar een kostuum wat comfortabel zit maar ook nog eens een sterke en krachtige uitstraling geeft. Een mooie opvallende kleur maakt het helemaal af, een blauw kostuum geeft je een zakelijke en professionele uitstraling. Daarom is dit perfect om te dragen naar kantoor. Een donkerblauw pak is een klassieke kleur die niet mag ontbreken in je kledingkast.

Voor de studenten

Ook voor studenten is het mogelijk om een net pak te dragen. Met deze speciale uitvoering maak je studenten helemaal gelukkig. De smalle pasvorm is geschikt voor jonge mannen en de prijs is daarnaast ook nog eens betaalbaar. Wanneer dragen studenten nu een pak? Dat doen ze voor een diploma uitreiking, gala, presentatie of wanneer ze hier zin in hebben.

Voor de bruiloft

Dit is toch wel het mooiste moment van je leven. Dan wil je er natuurlijk wel mooi bijstaan naast je prachtige bruid. Kies niet voor een standaard kostuum maar kies eens voor andere kleuren in je pak. Niet het standaard donkerblauw of zwart maar juist lichtgroen, lichtblauw of lichtbruin. Dit pak valt op en je zal schitteren naast je mooie bruid.

De traditionele smoking

Ben jij ook fan van de vele James Bond films? Wil je net als James ook een geweldig pak dragen. Niet omdat het moet of nodig is maar gewoon omdat je dit leuk vindt? Dan zijn er ook verschillende kostuums die je eens wil uitproberen. Je valt enorm op als je hierin aankomt op het volgende gala of andere feestelijke gelegenheid.

Voor de fan van kostuums

Hou je van mooie, elegante kleding en verzamel je graag mooie opvallende kostuums? Heb je al veel standaardpakken maar ben je nu op zoek een opvallend item? Er zijn verschillende pakken die niet bestaan uit eenzelfde kleur maar die bestaan uit meerdere kleuren en opvallende printjes bevatten. Draag dit pak naar kantoor,
in je vrije tijd of naar een feestelijk evenement. Je weet ieder geval zeker dat je er enorm mee opvalt.

Heb je dit artikel gelezen en ben je dol enthousiast. Staat er een pak tussen wat je graag wil passen? Neem dan contact op met Henk Terhorst om het van dichtbij te bekijken. Een kostuum van Henkterhorst.nl is een aanwinst voor elke man. Wat de gelegenheid ook is maakt niet uit, voor elke gelegenheid hebben wij wat in ons assortiment. Kom je snel langs?