Goedkope relatiegeschenken
AlgemeenInternetzakelijk

Goedkope relatiegeschenken voor promotiedoeleinde

2.96Kviews

Staat u vaak op een beurs of open dag? Dan wilt u natuurlijk de bezoeker iets meegeven zodat ze, als weer thuis of op kantoor zijn, aan uw organisatie herinnert worden. Relatiegeschenken zijn daar uiterst geschikt voor. Wat is het voordeel van relatiegeschenken? Relatiegeschenken zijn bedrukte gebruiksvoorwerpen zoals pennen, sleutelhangers of notitieboekjes. Iedereen gebruikt deze artikelen dagelijks, dus uw naam zijn veel in beeld zijn bij de ontvanger. Daarnaast zijn relatiegeschenken relatief goedkoop in de aanschaf. Allemaal pluspunten dus.

Kies uw relatiegeschenken

Voor op beurzen of open dagen zijn giveaways de ultieme relatiegeschenken. Giveaways zijn relatiegeschenken die onder een euro per stuk kosten. Wat dacht u van stressballen? Iedereen heeft een gehaast leven en stress is eigenlijk voor niemand onbekend. Een bedrukte stressbal is daarom altijd een treffende relatiegeschenk. Stressballen komen in alle vormen en maten, dus ook voor uw bedrijf zit er een passende tussen.
Bedrukte lippenbalsem zijn ook erg populair. Vooral voor schoonheidssalons en kappers zijn lippenbalsem een leuk item om weg te geven. Vooral tijdens de herfst en wintermaanden hebben we vaak last van droge lippen. Een bedrukte lippenbalsems is daarom een attente giveaway voor uw klanten.
Een ander item wat iedereen eigenlijk wel heeft is een sleutelhanger. Een sleutelhanger is erg handig en multifunctioneel. Zo zijn ze verkrijgbaar met een winkelwagenmuntje of met een flessenopener. Tevens zijn sleutelhangers verkrijgbaar in veel verschillende vormen.

sleutelhanger

Laat relatiegeschenken bedrukken

Relatiegeschenken zijn leuk om te krijgen, maar als uw logo of artwork er niet op staat zal de klant nooit meer aan u denken. Laat relatiegeschenken daarom altijd bedrukken met uw logo en/of contactgegevens. Zodoende hebben ze altijd uw gegevens in beeld en kan de klant op elk moment contact met u zoeken. Wist u dat relatiegeschenken tot wel 5 jaar gebruikt worden? U bent dus 5 jaar lang in beeld bij uw klant. En dat voor een prijs die vele malen goedkoper is als bijvoorbeeld een advertentie in een krant.
Zorgt u dat u bij het bestellen van relatiegeschenken een juist logo aanlevert. Met pixelafbeeldingen, zoals een .jpg en .png, kunnen relatiegeschenken niet bedrukt worden. Daarvoor is een gevectoriseerd lijnbestand nodig. Dit is een meestal een .ai of .eps bestand. Heeft u dit niet? Als u logo ontworpen is door een reclame- of designbureau, dan hebben zij vaak een gevectoriseerde variant van uw logo in bezit.

relatiegeschenk bedrukken

Bestel uw relatiegeschenken bij BudgetGift

U wilt relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo? Bestel deze dan bij BudgetGift. BudgetGift heeft een enorm assortiment aan relatiegeschenken. Dus als u bedrukte giveaways, pennen of sleutelhangers wilt bedrukken, heeft u veel keuze bij BudgetGift. Tevens biedt BudgetGift een zeer scherpe prijs en zijn de medewerkers van BudgetGift erg vakbekwaam. U slaagt dus zeker weten met uw relatiegeschenken bij BudgetGift.BudgetGift